فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با ۱/۲ فنجان آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری مخمر، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک، ۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین، ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک شیرینی ترد که به نام کراکر است را درست میکند:
منبع: فرادید
فراشپز- اگر از علاقهمندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به دیدن سریالهای…
فراشپز- “چاتال” لقمههای محلی برای عصرانه هستند. طرز تهیه این نان شیرینی را در فراشپز…
فراشپز- دههها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیهای در سطح بینالمللی…
فراشپز- با ترکیب مواد غذایی مختلف میتوانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت…
فراشپز- «چنگال» یا در زبان محلی جنوبی «چانگال»، یکی از نان شیرینیهای محبوب، سنتی و…
فراشپز- استان مازندران یکی از استانهای بسیار جذاب شمالی است که غذاهای محلی مخصوص به…