فراشپز- مرغ با سس قارچ در بستری از پوره سیبزمینی به این سس، سس گراوی نیز گفته میشود: gravy sause
۵۰۰ گرم ران مرغ بدون استخوان
۱ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز شیرین
۱ قاشق مرباخوری فلفل چیلی (پول بیبر)
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ عدد پیاز
۱ فلفل کاپیا (فلفل قرمز شیرین)
۲ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری کره
۴۰۰ گرم قارچ
۱ استکان چایخوری آب گوشت یا آب مرغ (۱۱۰ میلی لیتر)
۱ استکان چایخوری آب
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق غذاخوری نشاسته گندم
قطعات مرع را با نمک، پودر فلفل قرمز شیرین و پودر فلفل قرمز چیلی و پودر سیر مزه دار کرده و دو ساعت در یخچال بگذارید.
بعد یک تابه نچسب را روی حرارت گذاشته، وقتی که کاملا داغ شد قطعات مرغ را در آن بچینید و درب تابه را بسته، بگذارید دو طرف مرغها کاملا سرخ و خوشرنگ شود.
مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کره و پیاز و سر و فلفل کاپیا ریز شده را تفت دهید.
وقتی سبزیجات کمی نرم شدند قارچها را اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا قارچها آب خود را آزاد کرده و سپس آب آنها کشیده شود.
سس را آماده کنید:
آب مرغ یا گوشت را با آب و سس سویا و نشاسته در کاسهای مخلوط کنید.
اگر آب مرغ یا گوشت در دسترس ندارید، میتوانید از آب معمولی استفاده کنید.
مخلوط را روی مواد داخل تابه بریزید و بگذارید کمی بجوشد و قوام یابد.
بعد مرغها را روی آنها بچینید و بگذارید ۵ تا ۶ دقیقه با هم بپزند.
این غذای خوشمزه آماده است. آنرا بعنوان یک غذای اصلی برای خانواده خود یا مهمانانتان میتوانید در نظر بگیرید.
این غذا در کنار خوشمزگی، ظاهری شیک و مدرن نیز دارد.
حتما امتحان کنید.
منبع: دلگرم
فراشپز- یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک…
فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیکهای فراوانی استفاده میشود که…
فراشپز- اگر علاقهمند به دستورهای جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…
فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که میتوانید در فصل…
فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درجشده روی بستهبندی توجه کنید. اگر روی برچسب…
فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگیهای روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…