آشپزی

(ویدیو) پاستا رو برای یک بار هم که شده اینطوری درست کن!

فراشپز- پاستا کوفته قلقلی یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که معمولاً با پاستا آشیانه‌ای تهیه می‌شود. این غذا با گوشت چرخ کرده، پوره گوجه فرنگی، شیر، آب جوش، ادویه‌جات و پنیر پیتزا تهیه می‌شود. پاستا کوفته قلقلی طعمی لذیذ و سیرکننده دارد و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو شود.

در این مطلب، طرز تهیه پاستا کوفته قلقلی را با تمامی نکات و فوت‌و‌فن‌ها آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

پاستا آشیانه‌ای ۲۵۰ گرم (۵ الی ۷ عدد)
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پوره گوجه فرنگی ۲ عدد
۲۰۰ میلی لیتر شیر معادل یک لیوان فرانسوی
دو لیوان آب جوش
نمک به مقدار لازم
آویشن، پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق چایخوری
پنیر پیتزا یک پیاله (مقدارش سلیقه‌ای است)

طرز تهیه

۱. ابتدا پاستا آشیانه‌ای را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید.
۲. در یک تابه بزرگ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.
۳. پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و با مواد تفت دهید.
۴. شیر، آب جوش، نمک، آویشن، پاپریکا، پودر سیر و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش بیاید.
۵. گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل و یک پیاز رنده شده و آب گرفته شده ترکیب کنید و ورز دهید.
۶. از گوشت چرخ کرده به اندازه یک گردو برداشته و به شکل قلقلی درآورید.
۷. کوفته قلقلی‌ها را به سس اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.
۸. پاستا آشیانه‌ای پخته شده را به سس اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه با سس بجوشد.
۹. در آخر، پنیر پیتزا را روی پاستا بریزید و اجازه دهید تا پنیر آب شود.
۱۰. پاستا کوفته قلقلی را به صورت داغ سرو کنید.

نکات

برای اینکه پاستا کوفته قلقلی شما خوشمزه‌تر شود، بهتر است از پاستا آشیانه‌ای تازه استفاده کنید.
اگر دوست دارید پاستا کوفته قلقلی شما سس‌دارتر باشد، می‌توانید مقدار سس را بیشتر کنید.
اگر دوست دارید پاستا کوفته قلقلی شما تندتر باشد، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.

فوت‌و‌فن‌ها

برای اینکه کوفته قلقلی‌ها شما خوشمزه‌تر شوند، بهتر است از گوشت چرخ کرده مخلوط استفاده کنید.
برای اینکه کوفته قلقلی‌ها شما هنگام پخت وا نروند، بهتر است آن‌ها را با دست محکم فرم دهید.
برای اینکه پنیر پیتزای روی پاستا کوفته قلقلی شما آب شود، می‌توانید آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.

با رعایت این نکات و فوت‌و‌فن‌ها می‌توانید یک پاستا کوفته قلقلی خوشمزه و لذیذ در خانه تهیه کنید.

منبع: آشپزی ایرانی

فراشپز

Recent Posts

غذاهای سریع برای مهمانی‌های ناگهانی

فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کرده‌ایم؛ زمانی که ناگهان تماس می‌گیریم یا پیامی…

5 ساعت ago

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

6 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

7 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

8 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

10 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

11 ساعت ago