فراشپز- پاستا سیر یکی از انواع پاستاهای سریع، خوشمزه و آسان است که طرفداران زیادی در دنیا دارد. این غذای خوشمزه در اصل متعلق به کشور ایتالیا یعنی سرزمین پیتزا و پاستاهاست و یک وعده غذایی کامل محسوب میشود. البته به عنوان یک عصرانه و شام سبک هم میتوان پاستا سیر را تهیه کرد. برای تهیه پاستا سیر دستورالعملهای متفاوتی وجود دارد در ادامه به یکی از رسپیهای معروف آن میپردازیم.
مواد | مقدار |
نمک | به مقدار لازم |
پاستا | ۲۰۰ گرم |
روغن زیتون بکر | سه قاشق غذاخوری |
سیر | سه حبه |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
اورگانو یا ادویه ایتالیایی | نصف قاشق چایخوری |
پنیر پارمزان | سه قاشق غذاخوری |
ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید. پس از جوش آمدن آب داخل آن مقداری نمک بریزید و پاستاها را به آن اضافه کنید تا نیمپز شوند.
سیرها را شسته و رنده کنید. داخل یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس مقداری فلفل سیاه اضافه کنید. پاستاها را به ترکیب سیر و روغن بیفزایید و مقداری از آب پاستا را نیز به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد. مقداری اورگانو یا ادویه ایتالیایی به همراه پنیر پارمزان اضافه کنید. در آخر غذا را بچشید، میزان نمک پاستا را چک کرده و مقداری پنیر روی آن رنده کنید.
منبع: خبر آنلاین
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…