فراشپز- برخی از قدیمیترین درختان جهان را میتوان در کوه جینگ مای چین یافت، جایی که کشاورزان بومی از تکنیکهای باستانی برای تولید چای پوئر استفاده میکنند. کوه جینگ مای در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است. چای پوئر در بالاترین کیفیت به صورت کیکهای گرد فشرده شده و کهنه میشود، سپس بسته بندی و به قیمت ۳۳۰ دلار برای هر کیک ۳۵۷ گرمی فروخته میشود در ویدیو زیر میتوانید روند آماده کردن چای پوئر به روش سنتی را مشاهده کنید:
منبع: عصر ایران
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…