فراشپز- اگر به دنبال دستوری آسان و سریع هستید که نیاز به فر نداشته باشد شیرینی ملکه بادام بدون فر یکی از خوشمزهترین و سادهترین شیرینیهای خانگی است که با کمترین امکانات میتوانید آن را تهیه کنید.
ملکه بادام یکی از محبوبترین و خوشمزهترین شیرینیهای سنتی است که به دلیل طعم بینظیر و مغذی بودن، طرفداران زیادی دارد. بسیاری از افراد تصور میکنند که برای تهیه این شیرینی خوشمزه حتماً به فر نیاز است، اما در این بخش به شما آموزش خواهیم داد که چطور میتوانید بدون استفاده از فر این شیرینی لذیذ را تهیه کنید. با استفاده از روشهای ساده و مواد اولیه در دسترس میتوانید به راحتی شیرینی ملکه بادام خانگی و خوش طعم را برای خود و خانوادهتان آماده و از لذت خوردن آن بهرهمند شوید.
آرد شیرینی ۳۵۰ گرم
شکر یا پودر قند ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
خامه صبحانه ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق (یک هشتم قاشق چای خوری)
شکر نصف پیمانه
عسل نصف پیمانه
کره یا روغن ۵۰ گرم
خامه ۵۰ گرم
خلال بادام یا پرک بادام یکی و نصفی پیمانه
خلال بادام
در مرحله اول نصف کره را با پودر قند یا کمی شکر ترکیب کرده تا جایی که کرم رنگ و حجیم شود.
بعد از آن مقدار کمی وانیل را به تخم مرغها اضافه و آن را به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید تا به طور کامل مخلوط شود.
سپس به این ترکیب خامه اضافه کنید. خامه را با لیسک هم بزنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
اگر همزن دارید، با استفاده از این دستگاه دوباره مخلوط را هم زده تا به یک خمیر لطیف برسید؛ البته خیلیها با قاشق هم این کار را انجام میدهند.
برای پخت؛ تابه دو طرفه را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و از شعله پخش کن هم استفاده کنید.
بعد از اینکه تابه گرم شد، کف آن را دو لایه کاغذ روغنی بگذارید و بعد خمیر را بریزید و درب تابه را ببندید.
حدوداً باید ۳۵ دقیقه صبر کنید تا اطراف خمیر طلایی شود.
ابتدا داخل یک ظرف کره، خامه، عسل و شکر را کامل با هم ترکیب کنید؛ سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم شده و یک الی دو بار جوش بخورد.
بعد از آن پرک بادام یا خلال بادام را به ترکیب اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
بعد از اینکه پایه شیرینی را پختید؛ باید رویه شیرینی را روی ترکیب بریزید و آن را یکنواخت کنید.
بعد دوباره درب تابه را بگذارید. حدود ۳۰ دقیقه باید صبر کنید تا شیرینی به طور کامل پخته شود.
بعد از اینکه شیرینی به طور کامل پخت، آن را از روی حرارت بردارید و درب را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
سپس شیرینی را بیرون بیاورید و هر طور که خواستید برش بزنید. برای تزیین هم میتوانید از پودر گردو یا پودر پسته استفاده کنید.
استفاده از خامه و هم زدن ملایم با لیسک به یکدست شدن خمیر کمک میکند.
آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید تا شیرینی سبک و پوک شود.
اگر فر ندارید، از تابه دو طرفه استفاده کنید و حتماً کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
همزمانی مراحل پخت و آمادهسازی مواد، نقش مهمی در نتیجه نهایی دارد که درست پشت هم انجام شوند.
منبع: نمناک
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مشهور ساکن یکی از روستای کشور ترکیه را خواهید…
فراشپز- “سالاد مرغ” آسیایی یک از کاملترین سالادهای مرغ میباشد و به خاطر طعم بی…
فراشپز- پوست پرتقال و مرکبات دیگر دارای بوی فوق العادهای است که در دستور بعضی…
فراشپز- کباب ترکی با مرغ که در زبان ترکی به آن تاووک شیش کباب نیز…
فراشپز- پیتزا ها انواع و اقسام مختلفی دارد و شما می توانید در مدل ها…
فراشپز- از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینیهای سفره ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است…