فراشپز- مرغ در سس بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوشطعم است که با ترکیب بادمجان، فلفل و ادویههای معطر، طعم خاصی به مرغ میبخشد.این غذا که به سبک خاص خود پخته میشود، طعمی دلپذیر و عطر و بویی اشتهابرانگیز دارد. در کتاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری، دستور پخت این غذا به شیوهای سنتی ارائه شده است. این دستور پخت که به سبک مکزیکی است، برای 5 تا 6 نفر مناسب است و میتواند یک گزینه عالی برای تنوع بخشیدن به منوی غذایی باشد. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه ارائه شده است.
با دنبال کردن این دستور پخت، میتوانید یک غذای متفاوت و خوشمزه را برای خانواده و مهمانان خود آماده کنید. این غذا به دلیل استفاده از بادمجان و فلفل، عطر و طعمی خاص دارد و برای دوستداران غذاهای مکزیکی یک گزینه عالی است.
ابتدا ران و سینههای مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید تا اندازه آنها برای سرخ کردن و پختن مناسب باشد.
بادمجانهای کبابی و لهشده را بدون افزودن روغن در یک تابه داغ کنید تا کمی تغییر رنگ دهد. این کار باعث میشود طعم و عطر بادمجان بیشتر آزاد شود.
به بادمجان تفتداده شده، گرد نان سفید، فلفل قرمز تند، فلفل دلمهای و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. کمی نمک نیز به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا یک ترکیب یکدست و خمیری شکل به دست آید. این ترکیب سسی غلیظ و خوشطعم خواهد شد.
کره را در یک تابه دیگر روی حرارت ملایم آب کنید. سپس تکههای مرغ را در کره تفت دهید تا کاملاً طلایی و خوشرنگ شوند. این مرحله به مرغ بافتی نرم و طعمی کرهای میبخشد.
پیاز خرد شده را به تابهای که در آن مرغ را تفت دادهاید اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس مخلوط سس بادمجان را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
پس از 25-30 دقیقه پخت و وقتی مرغ کاملاً پخته شد، خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظتر شود و طعمی لطیفتر پیدا کند. بگذارید غذا چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا خامه به خوبی با سایر مواد ترکیب شود.
مرغ در سس بادمجان مکزیکی شما آماده است! آن را در ظرف سرو بکشید و گرم میل کنید. این غذا را میتوانید با نان تازه یا برنج سفید سرو کنید.
فراشپز- پخت ماکارونی به روشهای مختلفی در دنیا انجام میشود و ما قبلا به سوال…
فراشپز- همه ما میخواهیم خانوادههای خود را سالم نگه داریم. اما گاهی اوقات یک اشتباه…
فراشپز- برنج در فرهنگ غذایی ما ایرانیان نقش مهمی دارد، برنج ایرانی عطر و طعم…
فراشپز- عشق به غذاهای تند تجربهای است که یا عاشق آن میشوید یا از آن…
فراشپز- در فصول سرد سال، تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از بیماریهای فصلی همچون…
فراشپز- کارشناسان میگویند حداقل سه ساعت پیش از خواب، دیگر غذا نخورید، اما اگر شام…