آشپزی

پخت کیک ساده بدون فر

فراشپز- کیک یکی از عصرانه‌های پر طرفدار در سراسر جهان می‌باشد شما می‌توانید کیک را هم برای عصرانه و هم برای صبحانه سرو کنید. اما اگر به هر دلیلی دسترسی به فر نداشتید نگران تهیه کیک نباشید، چون طرز تهیه کیک بدون فر هم لذت و خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک قابلمه‌ای ساده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

حتما از یک لیوان برای اندازه گیری تمام مواد استفاده کنید و این کیک برای ۴ نفر مناسب می‌باشد برای نفرات بیشتر مقدار مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید.

آرد ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

شیر ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

وانیل ۱ قاشق مربا خوری

نمک مقدار کمی

طرز تهیه کیک خانگی بدون فر:

مرحله اول:

برای پخت کیک در قابلمه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید و در ادامه سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی هم بزنید و این کار را ادامه دهید تا تخم مرغ شروع به کف کردن بکند.

مرحله دوم:

در ادامه آرد را ۲ الی ۳ بار الک کنید این کار تاثیر مستقیمی بر پف کردن کیک کمک می‌کند. سپس آرد را در ظرف گودی بریزید و به آن ۲ قاشق بکینگ پودر را اضافه کنید.

مرحله سوم:

زرده‌های تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا باز شود در ادامه یک لیوان شکر به آن اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن بکنید.

مرحله چهارم:

وانیل را نیز به ترکیب زرده تخم مرغ اضافه کرده و دوباره شروع به هم زدن کنید.

مرحله پنجم:

شیر و روغن مایع را نیز به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله ششم:

وقتی زرده به خوبی مخلوط شد آن را در چندین مرحله به آرد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید و این کار را به طور مرتب انجام دهید تا رنگ و شکل آن تغییر کند.

مرحله هفتم:

در این مرحله سفیده تخم مرغ که قبلا هم زده‌اید را به مواد کیک اضافه کنید و چند دقیقه با لیسک هم بزنید تا زمانی که حباب‌های ریز روی مواد کیک تشکیل شود مخلوط کنید. در این مرحله کار آماده‌سازی مواد کیک به پایان می‌رسد.

مرحله هشتم:

این مرحله نوبت انتخاب یک قابلمه مناسب هم از نظر جنس (تفلون بهتر است) و هم از نظر اندازه متناسب با مواد اولیه شما است. (حتما باید از دم کنی استفاده کنید).

مرحله نهم:

کف قابلمه را چرب کنید و روی شعله قرار دهید و وقتی قابلمه گرم شد مواد کیک را درون قابلمه بریزید. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه کیک شما آماده می‌شود و بعد از خاموش کردن شعله حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به کیک استراحت بدهید تا به خوبی از قابلمه جدا شود، فقط این نکته را در نظر داشته باشد که پخت کیک در قابلمه، چون حرارت به بالای کیک نمیرسد روی کیک به مانند کیک در فر برشته نمی‌شود.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

غذاهای سریع برای مهمانی‌های ناگهانی

فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کرده‌ایم؛ زمانی که ناگهان تماس می‌گیریم یا پیامی…

17 ساعت ago

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

19 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

19 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

20 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

22 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

23 ساعت ago