فراشپز- کیک یکی از عصرانههای پر طرفدار در سراسر جهان میباشد شما میتوانید کیک را هم برای عصرانه و هم برای صبحانه سرو کنید. اما اگر به هر دلیلی دسترسی به فر نداشتید نگران تهیه کیک نباشید، چون طرز تهیه کیک بدون فر هم لذت و خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک قابلمهای ساده را به شما آموزش دهیم.
حتما از یک لیوان برای اندازه گیری تمام مواد استفاده کنید و این کیک برای ۴ نفر مناسب میباشد برای نفرات بیشتر مقدار مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید.
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
نمک مقدار کمی
برای پخت کیک در قابلمه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید و در ادامه سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی هم بزنید و این کار را ادامه دهید تا تخم مرغ شروع به کف کردن بکند.
در ادامه آرد را ۲ الی ۳ بار الک کنید این کار تاثیر مستقیمی بر پف کردن کیک کمک میکند. سپس آرد را در ظرف گودی بریزید و به آن ۲ قاشق بکینگ پودر را اضافه کنید.
زردههای تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا باز شود در ادامه یک لیوان شکر به آن اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن بکنید.
وانیل را نیز به ترکیب زرده تخم مرغ اضافه کرده و دوباره شروع به هم زدن کنید.
شیر و روغن مایع را نیز به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
وقتی زرده به خوبی مخلوط شد آن را در چندین مرحله به آرد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید و این کار را به طور مرتب انجام دهید تا رنگ و شکل آن تغییر کند.
در این مرحله سفیده تخم مرغ که قبلا هم زدهاید را به مواد کیک اضافه کنید و چند دقیقه با لیسک هم بزنید تا زمانی که حبابهای ریز روی مواد کیک تشکیل شود مخلوط کنید. در این مرحله کار آمادهسازی مواد کیک به پایان میرسد.
این مرحله نوبت انتخاب یک قابلمه مناسب هم از نظر جنس (تفلون بهتر است) و هم از نظر اندازه متناسب با مواد اولیه شما است. (حتما باید از دم کنی استفاده کنید).
کف قابلمه را چرب کنید و روی شعله قرار دهید و وقتی قابلمه گرم شد مواد کیک را درون قابلمه بریزید. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه کیک شما آماده میشود و بعد از خاموش کردن شعله حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به کیک استراحت بدهید تا به خوبی از قابلمه جدا شود، فقط این نکته را در نظر داشته باشد که پخت کیک در قابلمه، چون حرارت به بالای کیک نمیرسد روی کیک به مانند کیک در فر برشته نمیشود.
منبع: نمناک
فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…
فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبهها میباشد که برای کشور لبنان و عراق…
فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو میباشد که به روشهای متفاوتی تهیه…
فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استانهای شمال کشور…
فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتیترین و معروفترین غذاهای لری است،…
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت اصیل ایرانی میگردید پیشنهاد میکنیم این خورشت…