فراشپز- بهراحتی میتوانید در خانه پفیلا با طعم سرکه نمکی درست کنید.
ذرت ۱ استکان
روغن ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
۱. ابتدا برگهای بلال را جدا کرده و دانههای ذرت را از بلال جدا میکنیم و در داخل ظرف مناسبی میریزیم و در داخل سینی به صورت یکنواخت میریزیم تا کمی خشک شود و رطوبت آن کشیده شود (می توانید دانههای ذرت را آماده تهیه کنید).
۲. حال داخل قابلمه مناسبی روغن را ریخته و روی حرارت با شعله متوسط گذاشته تا داغ شود سپس دانههای ذرت را اضافه کرده کمی نمک را روی دانههای ذرت میپاشیم باید دانههای ذرت به اندازهای باشند که کف قابلمه را بپوشانند و روی هم قرار نگیرند سپس درب قابلمه را میگذاریم.
۳. قابلمه را چپ و راست و مورب کرده تا دانههای ذرت تفت داده شوند بعد از ۵ دقیقه صدای ترکیدن دانههای ذرت بلند میشود بعد از مدتی دیگر صدای ترکیدن دانههای ذرت خیلی کم میشود. آن گاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
۴. حالا برای مزه و طعم دار کردن پفیلا کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی گذاشته تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کرده و هم میزنیم سپس روی پفیلا ریخته و اگر دوست داشتید می توانید در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ میگذاریم. اگر نه پفیلای طعم دار در همان زمان آماده خوردن است.
منبع: ایرنا
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: یک کیلو گوشت…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک قاشق مرباخوری زیره،…
فراشپز- پکورینو رومانو پنیر، سفت، شور مزه ایتالیایی است که رنده میشود و از شیر…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ تکه مرغ، یک…
فراشپز- دستور العمل جدید شکلات سالم از دبی! شما باید آن را امتحان کنید! قطعا…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: ۴۰۰ گرم آرد، ۱۵…