فراشپز- پلو آفریقایی بسیار خوشمزه است که با سینه مرغ طعم دار شده و پر ادویه تهیه میشود. شاید برایتان جالب باشد که پلو در کشورهای دیگر نیز مانند ایران از محبوبت خاصی برخودار است. پلو مرغ در آسیا نیز بسیار پر طرفدار است ولی آنها مقدار مرغ را بیشتر از برنج تهیه میکنند و در واقع مرینیت کردن مرغ مهم است.
اصالت این غذا برای شرق آفریقا میباشد که با یک مرغ کامل تهیه میشود ولی میتوانید از یک سینه استفاده کنید یک غذای سنتی و پر معطر است که میتوانید آن را با گوشت گاو نیز تهیه کنید. بدون شک برنج یکی از غذاهای مورد علاقه همه در جهان است یک وعده غذایی بسیار سریع که با ترکیب مواد معطر این پلو مرغ آفریقایی تهیه میشود. این پلو در کنار سالاد بسیار خوشمزه میشود. امروز پلو مرغ آفریقایی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
سینه مرغ بدون استخوان ۳ عدد
برنج ۳ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۳ حبه
پیاز ۲ عدد
روغن مایع ۲ ق غذا خوری
پودر میخک ۱ ق چای خوری
زیره ۱ ق چای خوری
دارچین ۱ ق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و فلفل چیلی قرمز و آویشن به مقدار لازم
برای تهیه این ادویه ابتدا زیره و میخک و دارچین و فلفل سیاه و کمی هل را داخل یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار میدهیم کمی تفت دهید تا گرم و عطرش خارج شود. از این ادویه ماسالا ۱ ق غذا خوری برای این دستور غذایی لازم داریم میتوانید اگر زیاد ماند آن را در یک ظرف دربسته تا ۶ ماه در یخچال نگهداری کنید.
ابتدا سینه مرغ را اگر استخوان دارد آن را جدا کنید و به صورت فیله در بیاورید سپس با ادویه ماسالا و کمی نمک و فلفل چیلی و آویشن و سیرها پوره شده خوب ماساژ دهید تا مزه دار شود سینه مرغ را میتوانید برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
داخل یک تابه مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و سینههای مرغ مرینت شده را با حسابی سرخ کنید به طوری که کاملا طلایی شود. سینه مرغ سرخ شده را از تابه خارج کنید.
داخل همان تابه که مرغ را سرخ کردید پیازها را که از قبل نگینی ریز خرد کردید بریزید و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه فرنگی را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل تابه با پیاز تفت دهید وقتی آبش کشیده شده رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
سینه مرغ را داخل سس قرار دهید و آب اضافه کنید در ابتدای پخت حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت را متوسط کنید تا سینه مرغ پخته و آب سس کم شود.
برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و مدام کف آن را بگیرید کمی از سس مرغ را داخل برنج ریخته و برنج را به صورت کته بمدت ۳۵ دقیقه دم بگذارید سپس داخل ظرف سرو کشیده و سینه مرغ را روی آن قرار دهید و به همراه سالاد و آب مرغ سرو کنید. نوش جان
میتوانید سینه مرغ را خرد کنید و کمی بگذارید در سس پخته شود سپس داخل برنج ریخته و با بخار برنج پخته شود.
باید حرارت در حین پخت سینه مرغ زیاد باشد برتری این روش نسبت به آبپز کردن میباشد.
برنج را میتوانید قالبی تهیه کنید و با مرغ پخته شده سرو کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- برنج یکی از غلات بسیار محبوب است و در وعدههای غذایی اکثر ایرانیها و…
فراشپز- این ویدئو که در خیابانهای سئول کره جنوبی ضبط شده است، فرآیند پخت یک…
فراشپز- وعدههای غذایی سنگین بعد از ساعت ۵ عصر میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع…
فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ایتالیایی این پاستا را با استفاده از ۲۵۰ گرم…
در این ویدئو یک آشپز اسپانیایی با مواد اولیه شامل: ۳ عدد فیله مرغ، یک…
فراشپز- در ایران برنج پایه اصلی غذایی است و انوع اقسام خورشها را همراه برنج…