فراشپز- «غذاهای عربی مزهشون به ادویههاشونه! عطرش همه جارو برمیداره!» اگر شما هم عاشق ادویههای مختلف باشید و از عطر آنها لذت میبرید این پلو را در نزدیکترین زمان ممکن درست کنید و از طعم بی نظیر آن حسابی کیف کنید!
به گزارش راهنماتو، ساختار غذهای عربی و جذابیتشان به ادویهها و فلفل و تند بودنشان است. اصلا این همنشینی بوها بدجوری اشتهای آدم را باز میکند!
برای چه معطل هستید؟ دست به کار بشوید و شما هم این جادوی مزه را امتحان کنید!
مرغ: سه تکه
پیاز متوسط: یک عدد
چوب دارچین: ۲ تکه
برگ بو: ۲ عدد
فلفل سیاه آسیاب نشده: یک قاشق مرباخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
لیمو عمانی: یک عدد
برنج: ۳ پیمانه
پیاز: ۲ عدد
لپه: نصف پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی: یک قاشق چایخوری
پودر هل: یک قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: به میزان سخاوت شما!
مواد لازم را ملاحظه کردید؟ از تعداد و تنوع ادویهها حتما متوجه سحرآمیز بودن این پلو شدهاید! به به! چه شود!
پیاز متوسطی که دارید را خلالی و باریک خرد کنید. در یک قابلمه آن را به همراه مقداری روغن تفت بدهید. وقتی رنگ پیاز کمی عوض شد لیموعمانی را به همراه برگ بو، چوب دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و تخم گشنیز اضافه کرده و کمی هم بزنید تا عطرشان بلند شود. حالا نوبت میرسد به سه تکه مرغی که دارید. آنها را کمی در جشنوارهی ادویهها که راه انداختید تفت بدهید و سرخ کنید. آب روی آن بریزید تا همه با هم بپزند. مرغ نیاز دارد یک ساعت خوب پخته شود.
در یک قابلمهی دیگر لپه را به همراه کمی آب و نمک روی گاز قرار بدهید تا آن هم بپزد.
بعد از یک ساعت که مرغها هم پخته شدند آنها را از آب مرغ جدا کنید و بنابه تمایل خودتان پیاز آن را هم دور بریزید یا اینکه در آب مرغ نگه دارید. برای زیبایی پلوی شما بهتر است که پیازها را هم دور بریزید.
آب مرغ را نگه دارید و برنج را در آن بریزید. برنج قرار است در این آب بپزد و عطر تمام ادویهها به آن رسوخ کند!
در همین حین که برنج در آب مرغ مشغول پختن است شما حشو را درست کنید! در نظر داشته باشید که وقتی برنج داخل آب مرغ ریخته میشود یک بند انگشت آب روی آن باشد اگر کمتر است به آن آب اضافه کنید اگر هم بیشتر است که بهتر است آن را خالی کنید.
۲ عدد پیازی را که دارید خرد کنید و در یک ماهیتابه با مقداری روغن تفت بدهید. زردچوبه، نمک، پودر لیموعمانی، پودر هل و پودر دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید. لپهای را که پخته بودید به همراه کشمشی که از قبل خیس کردهاید داخل گردهمایی پیاز و ادویهها کنید! زعفران دم کرده را هم داخل ظرف بریزید و ۲-۳ دقیقه همه را با هم تفت بدهید.
مرغها هم که پخته شدند. برای اینکه جذابتر به نظر برسند کمی در روغن سرخ کنید که طلایی بشوند.
وقتی برنج شما آبش کشیده شد یعنی نیاز به دمکنی دارد! مقداری زعفران در آن بریزید و اجازه بدهید با شعله ملایم دم بکشد.
هنگامی که برنج پخته شد پلو کویتی شما حاضر است.
پلو را در دیس مخصوص سرو بریزید. از مخلوط کشمش و لپه روی آن بریزید و مرغهای سرخ شده را هم روی آن بچینید یا اگر دوست دارید آنها را خرد کنید و روی پلو پخش کنید. این به سلیقهی خودتان بستگی دارد.
از همین جا عطر غذا بلند شده است و قطعا دل هر کسی را خواهد برد. نوش جان
فراشپز- در شب چله معمولا میوه های پاییزی مانند انار، پرتقال، خرمالو، کدو حلوایی بیشتر…
فراشپز- رولتها شیرینیهای محبوبی هستند که در طعمهای متنوع درست میشوند. رولت هندوانه با ظاهری…
فراشپز- اگر دوست دارید سفره شب یلدا را با خوراکیهایی که ظاهر متفاوتی دارند تزئین…
فراشپز- سالادهای میوه انواع مختلفی دارند که هر کدام در نوع خود خوشمزه و خوش…
فراشپز- شبی که بلندترین شب سال است، میتواند با دسری ویژه و متفاوت مثل چیز…
فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف میتوان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب…