فراشپز- پنه آل پولو، یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که ترکیبی از طعمهای ملایم و قوی را به طور همزمان در کنار هم ارائه میدهد. این غذا، که از ترکیب پاستای پنه با مرغ گریل شده، سبزیجات معطر و پنیر پارمزان تهیه میشود، یک انتخاب عالی برای یک شام خوشمزه و سریع است. تنوع در انتخاب مواد اولیه این امکان را به شما میدهد که بسته به سلیقه شخصی خود، این غذا را با طعمهای مختلفی آماده کنید.
برای تهیه پنه آل پولو، ابتدا سینه مرغ را با سس مخصوص مزهدار کرده و در یخچال قرار دهید. سپس مرغ را گریل کنید تا طلایی شود. همزمان، پنه را بپزید. در یک ماهیتابه، سیر و فلفل سبز را تفت دهید، سپس زیتون و مرغ خرد شده را اضافه کنید. پنه پخته شده را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید. در نهایت، پاستا را با نمک، فلفل، ریحان و پنیر پارمزان سرو کنید.
روغن زیتون به میزان لازم
پنیر پارمزان به میزان لازم
ریحان تازه ۲۰ گرم
سینه مرغ گریل شده ۵۰ گرم
فلفل سبز نگینی ۳۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر ۳ حبه
پنه ۲۰۰ گرم
زیتون به میزان لازم
ابتدا سس گریل را با مخلوط کردن سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، کمی نمک، فلفل و جوز هندی آماده میکنیم. سپس سینه مرغ تمیز و برش خورده را در این ترکیب میغلتانیم تا کاملاً آغشته شود. مرغ را برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
پس از آمادهسازی مرغ، آن را از یخچال خارج کرده و در ماهیتابه یا روی توری گریل قرار دهید. مرغ را تا زمانی که هر دو طرف آن طلایی و پخته شود، گریل کنید. سپس آن را از حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در حین گریل کردن مرغ، یک قابلمه بزرگ حاوی آب (با ۱ قاشق نمک) را به جوش آورید و پنهها را به آن اضافه کنید. پنهها را طبق دستورالعمل روی بستهبندی بپزید، سپس آبکشی کنید.
در یک ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن زیتون را داغ کنید. سیر خرد شده و فلفل سبز نگینی خرد شده را به روغن اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.
پس از آن که سیر و فلفل کمی نرم شدند، زیتون خرد شده و سینه مرغ گریل شده و خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
پنه پخته شده را به ماهیتابه حاوی مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه کنید. همه چیز را به خوبی با هم مخلوط کنید تا پنهها به خوبی به سس آغشته شوند.
در آخر، نمک و فلفل را به پنه اضافه کنید و خوب هم بزنید. پاستا را در ظرف سرو بکشید و با ریحان تازه خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید. حالا پاستا پنه آل پولو شما آماده است. نوش جان
منبع: چی شی
فراشپز- اگر شما هم نمیتوانید شبها بهراحتی بخوابید نیازی نیست به قرصهای خوابآور پناه ببرید…
فراشپز- بی حالی، قند خون و کم آبی بدن تا حدودی تأثیرات متناقض قهوه بر…
فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبهها میباشد که برای کشور لبنان و عراق…
فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو میباشد که به روشهای متفاوتی تهیه…
فراشپز- آغوز مسما یه غذای درست شده با گوشت اردک و مخصوص استانهای شمال کشور…
فراشپز- زیر برنجی یا چلو گوشت لری یکی از سنتیترین و معروفترین غذاهای لری است،…