پودینگ انجیر، دسر خوشمزه مخصوص روز‌های تابستان

پودینگ انجیر یکی از انواع دسرهای میوه‌ای است که پایه شیر دارد و به دلیل داشتن میوه انجیر تازه در ترکیباتش بسیار خوشمزه و خوش‌طعم است.

به گزارش فرارو، دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه می‌شود و برای این‌که دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه می‌کنند.

پودینگ‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. پودینگ انجیر نوعی دسر میوه‌ای است که از بر پایه میوه انجیر تهیه می‌شود و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و خاص را برای مهمانی‌ها درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

شیر: ۱ لیتر
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
انجیر: ۲ لیوان

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت، آرد سفید و شکر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید، سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و فوری هم بزنید تا مواد گلوله نشود. قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند. در این مرحله انجیر‌هایی را که شسته و خرد کرده‌اید، به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید. حدودا ۷ تا ۸ دقیقه طول می‌کشد تا دسر به غلظت برسد.

بعد از اینکه دسر غلیظ شد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و با گوشتکوب برقی دسر را هم بزنید تا انجیر‌ها کاملا داخل دسر میکس شود. حالا دسر آماده را داخل ظرف‌های مخصوص دسر بریزید. اجازه بدهید دسر از حرارت بیفتد، وقتی دسر کاملا خنک شد، آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و خنک شود. قبل از سرو می‌توانید روی دسر را با پودر پسته و انجیر تازه تزیین کنید و نوش جان.

نکات مهم

۱ـ برای درست کردن این دسر بهتر است از انجیر‌های زرد و شیرین و کوچک استفاده کنید.

۲ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago