فراشپز- پودینگ هویج نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب پوره هویج با شیر، خامه، نشاسته ذرت و… تهیه میشود.
به گزارش فرارو، دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه میشود و برای اینکه دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه میکنند. پودینگها در طعمهای گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. پودینگ هویج یکی از انواع پودینگها است که با هویج پخته تهیه میشود و بسیار لطیف و خوشمزه است. این دسر خوشرنگ و خوشمزه دستور تهیه بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این دسر را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پودینگ هویج همراه ما باشید.
هویج پخته و پوره شده: ۱ پیمانه
شیر: یک و یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
شکر سفید: نصف پیمانه
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه: نصف پیمانه
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم
برای درست کردن این پودینگ خوشمزه ابتدا هویج را بپزید و بعد داخل دستگاه غذاساز بریزید و بزنید تا کاملا پوره شود. در مرحله بعد شیر، شکر، نشاسته ذرت، پودر هل و پودر زعفران را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس قابلمه را روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید و مواد را هم بزنید تا گرم شود. حالا خامه را که به دمای محیط رسیده است، به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. مایه دسر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و ظرف را به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا پودینگ ببندد. در آخر روی پودینگ را با خلال پسته تزیین کنید و نوش جان.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
ـ حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسبتر است.
ـ میزان شیرینی هویجها متفاوت است؛ بنابراین هنگامی که هویج را به مواد اضافه میکنید، کمی از آن بچشید و اگر شیرینیاش کم بود، مقداری دیگر شکر اضافه کنید.
فراشپز- سرکه انار یکی از انواع کمتر شناخته شده سرکه است که به دلیل کمتر…
فراشپز- چیز کیک پسته یکی از انواع دسر با پسته است. چیزکیک پسته جزو انواع…
فراشپز- شیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه…
فراشپز- گرفتن تلخی زیتون در خانه کار سختی نیست. درواقع آشنایی با روشهای از بین…
فراشپز- دمی گوجه یا کته گوجه یا استانبولی پلو اصل تهران و پادشاه دمپخت های…
فراشپز- آیا تا به حال طعم بینظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کردهاید؟…