فراشپز- انار یکی از میوههای خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. اگر به نوشیدن دمنوش علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته ایم.
نوشیدن دمنوش انار در روزهای سرد پاییزی بهترین کار برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد.
انار یکی از میوههای خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. این میوه بهشتی پر خاصیت را می توان به صورت تازه یا آب انار مصرف نمود اما اگر به نوشیدن دمنوش علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته ایم.
آب انار را بگیرید و گرم کنید.
آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.
دمنوشتان را شیرین کرده و میل کنید.
می توانید آب انار، آب جوش، چوب دارچین، چای خشک را درون قوری بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد و سپس دمنوش را از صافی رد و شیرین نموده و نوش جان کنید.
آب را به جوش آورید.
یک مشت دانه انار ترجیحا ترش را با ۵ لیوان آب جوش و مقداری چوب دارچین در قوری بریزید.
قوری را روی کتری قرار داده و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
۲.۳ لیوان از دمنوش را با ۱.۳ لیوان عرق کاسنی مخلوط و با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.
سه عدد انار متوسط را دون کنید و درون قوری بریزید.
یک لیوان آب جوش به قوری بیافزایید.
گلپر، نبات و چوب دارچین را به قوری افزوده و روی حرارت کتری قرار دهید.
به جای آب جوش می توانید از آب انار استفاده کنید.
اجازه دهید دمنوش شما کامل دم بکشد و سپس این دمنوش را بنوشید.
۱۰۰ گرم دانه ی انار خشک شده را در ظرفی ریخته و به آن ۶ لیوان آب جوش بیافزایید.
قوری را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد.
دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.
چای را صاف و با عسل شیرین کرده و نوش جان کنید.
یک عدد پوست انار تازه را درون قوری بریزید.
به آن یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده، یک عدد چوب دارچین و دو لیوان آب جوش بیافزایید.
قوری را روی حرارت کتری قرار دهید و ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید تا دم بکشد.
دمنوش را صاف و شیرین کرده و نوش جان کنید.
یک قاشق از پودر پوست انار را در قوری بریزید.
به آن مقداری آب جوش بیافزایید.
اجازه دهید دمنوشتان کامل دم بکشد.
بعد از مدتی دمنوش را صاف کنید.
برای خوش طعم شدن دمنوش، کمی آب لیمو تازه و عسل طبیعی نیز اضافه و نوش جان کنید.
به دلیل قند موجود در انار، بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.
کسانی که از داروهای ضدچربی استفاده می کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند زیرا این دمنوش می تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد.
مبتلایان به زخم معده باید با احتیاط از دمنوش انار استفاده کنند.
برای شیرین کردن دمنوش انار می توانید به جای عسل از نبات هم استفاده کنید.
دمنوش انار با مقداری نبات و زنجبیل برای افراد سردمزاج مناسب تر است.
دمنوش انار خواص فوق العاده ای دارد اما شما باید در مصرف آن احتیاط نمایید.
منبع: نمناک
فراشپز- میل به شکر به تدریج از دوران کودکی تا بزرگسالی به یک عادت تبدیل…
فراشپز- ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ساده و خوشمزه خانگی است که همراه…
فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده…
فراشپز- عدس پلوی گلستانی یکی از انواع خوشمزه عدس پلو است که از ترکب برنج…
فراشپز- یکی از خوراکهای قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت میباشد که شبیه فلافلی است که…
فراشپز- این پلو شبیه رشته پلوی خودمان با کوفته قلقلی است، ولی در ترکیه به…