آشپزی

چرا کیک خیس پف نمی‌کند؟

فراشپز- اگر در زمان پخت کیک شکلاتی خیس دچار مشکل می‌شوید و کیکتان پف نمیکند نگران نباشید این مطلب علت پف نکردن انواع کیک خیس را برایتان توضیح داده است.

کیک خیس شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد، این کیک با طعمی فوق‌العاده به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. بسیاری از افراد در تهیه کیک خیس دچار مشکل می‌شوند، یکی از شایع‌ترین مشکلات آنها در تهیه کیک خیس پف نکردن کیک می‌باشد، اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که چرا کیک خیس پف نمی‌کند. راه حل پف نکردن کیک خیس شکلاتی هم در واقع رعایت نکاتی است که در ادامه خواهید خواند:

هم زدن زیاد کیک شکلاتی

در تهیه کیک خیس به مقدار هم زدن توجه نمایید، بعد از افزودن آرد به مواد از همک زدن زیاد خودداری کنید، زیرا سبب پف نکردن کیک می‌شود.

زمان همزدن کره و شکر

برای این‌که یک کیک پف و خوش ظاهر داشته باشید، باید زمان همزدن کره و شکر را کمی بیشتر از قبل در نظر بگیرید. همزدن را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط پُف کند و رنگ آن زرد مات شود که این کار حداقل ۵ دقیقه طول می‌کشد.

تازه نبودن مواد

برای تهیه کیک خیس حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید، زیرا اگر بکینگ‌پودر و آرد شما تازه نباشد، کیک شما پف نمی‌کند.

رعایت نکردن ترتیب افزودن مواد

اگر ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت نکنید، کیک شما پف نخواهد کرد. کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند و سرد نباشند.

اندازه قالب

اندازه قالب باید با مواد شما هماهنگ باشد یعنی نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک، چراکه اگر کیک پف کرده می‌خواهید قالب بزرگ استفاده نکنید. اگر قالب خیلی کوچک باشد پف کیک بعد از پختن خیلی زود می‌خوابد.

گرم نکردن فر

فر را باید از قبل گرم کنید و بلافاصله بعد از درست شدن مایه کیک آن را در قالب ریخته و در فر بگذارید.

کم یا زیاد بودن دمای فر

اگر کیک شما معمولا زیاد پف نمی‌کند شاید به این علت است که دمای فر کم یا خیلی زیاد است. در دستور شما دمای مناسب فر نوشته شده است، حتما این نکته را رعایت کنید.

باز کردن درب فر

تا ۲۰ دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید، در فر را باز نکنید که باعث می‌شود پف کیک گرفته شود.

زیاد بودن مقدار شکر

بسیاری از افراد هنگام تهیه کیک خیس اندازه مواد را تغییر می‌دهند، اگر مقدار شکر را بیشتر از حد بریزید، پف کیک بعد از پخته شدن می‌خوابد.

توجه نکردن به اندازه دقیق مواد

در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. مقدار مورد نظر برای بیکینگ پودر و جوش شیرین را دقیقا رعایت کنید. مقدار مایعات را در دستور کیک، کم و زیاد نکنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago