فراشپز- اگر در زمان پخت کیک شکلاتی خیس دچار مشکل میشوید و کیکتان پف نمیکند نگران نباشید این مطلب علت پف نکردن انواع کیک خیس را برایتان توضیح داده است.
کیک خیس شکلاتی یکی از کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد، این کیک با طعمی فوقالعاده به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. بسیاری از افراد در تهیه کیک خیس دچار مشکل میشوند، یکی از شایعترین مشکلات آنها در تهیه کیک خیس پف نکردن کیک میباشد، اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت که چرا کیک خیس پف نمیکند. راه حل پف نکردن کیک خیس شکلاتی هم در واقع رعایت نکاتی است که در ادامه خواهید خواند:
در تهیه کیک خیس به مقدار هم زدن توجه نمایید، بعد از افزودن آرد به مواد از همک زدن زیاد خودداری کنید، زیرا سبب پف نکردن کیک میشود.
برای اینکه یک کیک پف و خوش ظاهر داشته باشید، باید زمان همزدن کره و شکر را کمی بیشتر از قبل در نظر بگیرید. همزدن را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط پُف کند و رنگ آن زرد مات شود که این کار حداقل ۵ دقیقه طول میکشد.
برای تهیه کیک خیس حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید، زیرا اگر بکینگپودر و آرد شما تازه نباشد، کیک شما پف نمیکند.
اگر ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت نکنید، کیک شما پف نخواهد کرد. کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند و سرد نباشند.
اندازه قالب باید با مواد شما هماهنگ باشد یعنی نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک، چراکه اگر کیک پف کرده میخواهید قالب بزرگ استفاده نکنید. اگر قالب خیلی کوچک باشد پف کیک بعد از پختن خیلی زود میخوابد.
فر را باید از قبل گرم کنید و بلافاصله بعد از درست شدن مایه کیک آن را در قالب ریخته و در فر بگذارید.
اگر کیک شما معمولا زیاد پف نمیکند شاید به این علت است که دمای فر کم یا خیلی زیاد است. در دستور شما دمای مناسب فر نوشته شده است، حتما این نکته را رعایت کنید.
تا ۲۰ دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید، در فر را باز نکنید که باعث میشود پف کیک گرفته شود.
بسیاری از افراد هنگام تهیه کیک خیس اندازه مواد را تغییر میدهند، اگر مقدار شکر را بیشتر از حد بریزید، پف کیک بعد از پخته شدن میخوابد.
در تهیه کیک و شیرینی اندازههای دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. مقدار مورد نظر برای بیکینگ پودر و جوش شیرین را دقیقا رعایت کنید. مقدار مایعات را در دستور کیک، کم و زیاد نکنید.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…