آشپزی

چطور باسلوق هندوانه‌ای تهیه کنیم؟

فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف می‌توان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب یلد ما به شما روش تهیه باسلوق هندوانه ای را آموزش می‌دهیم.

شب یلدا می‌توانید با استفاده از رنگ‌های سبز، قرمز و سفید باسلوق هندوانه‌ای درست کنید.

آماده‌سازی‌: ۶۰دقیقه

پخت: ۳۰دقیقه

مواد لازم:

نشاسته گل: یک پیمانه

شکر: یک پیمانه

گلاب: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

کره:۲۰ گرم

پودر نارگیل: به میزان لازم

روش تهیه

۱.نشاسته را در آب سرد حل کنید. سپس روی حرارت کم و شعله پخش‌کن بگذارید. در ادامه شکر و گلاب را به آن افزوده و شروع به هم‌زدن کنید. این مرحله حدود ۳۰دقیقه زمان می‌برد. ۲.وقتی مواد غلیظ شد، کره را اضافه کرده و دوباره ۳۰دقیقه دیگر آن را هم بزنید تا باسلوق به‌صورت خمیر از ظرف جدا شود.

۳.در مرحله دوم کار، خمیر را به ۳قسمت تقسیم کنید و به رنگ‌های سبز و قرمز و بی‌رنگ درآورید. سپس روی یک سطح صاف فویل پهن کرده و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید.

۴.خمیر سبز را روی فویل با کمک وردنه پهن کنید. سپس خمیر بی‌رنگ را روی سطح صاف دیگری با وردنه پهن کنید و بعد روی خمیر سبز قرار دهید. در ادامه خمیر قرمز را به‌صورت استوانه درآورده و سپس وسط خمیر سفید بگذارید.

۵.به کمک فویل زیر خمیر باسلوق را به شکل لول در آورده و تا ۵ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا بگیرد. پس از این زمان آن را از یخچال خارج کرده و به فاصله یک سانتی‌متر از هم برش بزنید. در نهایت روی هر برش نیم‌دایره تخم شربتی یا کنجد برای تزیین هندوانه بزنید.

نکته: برای قرمز ‌کردن باسلوق می‌توانید از آب لبو نیز استفاده کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

غذاهای خوش رنگ و لعاب شب چله؛ تجربه طعم های شگفت انگیز در جشن طولانی ترین شب سال

فراشپز- در شب چله معمولا میوه های پاییزی مانند انار، پرتقال، خرمالو، کدو حلوایی بیشتر…

3 ساعت ago

چطور برای شب یلدا رولت هندوانه درست کنیم؟

فراشپز- رولت‌ها شیرینی‌های محبوبی هستند که در طعم‌های متنوع درست می‌شوند. رولت هندوانه با ظاهری…

4 ساعت ago

ترفندهای درست کردن کیک کاج یلدایی

فراشپز- اگر دوست دارید سفره شب یلدا را با خوراکی‌هایی که ظاهر متفاوتی دارند تزئین…

4 ساعت ago

آشنایی با سالاد میوه ویژه سفره یلدا + فوت و فن

فراشپز- سالادهای میوه انواع مختلفی دارند که هر کدام در نوع خود خوشمزه و خوش…

5 ساعت ago

طرز تهیه چیز کیک انار؛ دسری بی‌نظیر برای شب یلدا

فراشپز- شبی که بلندترین شب سال است، می‌تواند با دسری ویژه و متفاوت مثل چیز…

5 ساعت ago

پلو کویتی: جشنواره عطر و طعم؛ امتحانش کن!

فراشپز- «غذا‌های عربی مزه‌شون به ادویه‌هاشونه! عطرش همه جارو برمی‌داره!» اگر شما هم عاشق ادویه‌های…

6 ساعت ago