فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف میتوان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب یلد ما به شما روش تهیه باسلوق هندوانه ای را آموزش میدهیم.
شب یلدا میتوانید با استفاده از رنگهای سبز، قرمز و سفید باسلوق هندوانهای درست کنید.
آمادهسازی: ۶۰دقیقه
پخت: ۳۰دقیقه
نشاسته گل: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
گلاب: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
کره:۲۰ گرم
پودر نارگیل: به میزان لازم
۱.نشاسته را در آب سرد حل کنید. سپس روی حرارت کم و شعله پخشکن بگذارید. در ادامه شکر و گلاب را به آن افزوده و شروع به همزدن کنید. این مرحله حدود ۳۰دقیقه زمان میبرد. ۲.وقتی مواد غلیظ شد، کره را اضافه کرده و دوباره ۳۰دقیقه دیگر آن را هم بزنید تا باسلوق بهصورت خمیر از ظرف جدا شود.
۳.در مرحله دوم کار، خمیر را به ۳قسمت تقسیم کنید و به رنگهای سبز و قرمز و بیرنگ درآورید. سپس روی یک سطح صاف فویل پهن کرده و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید.
۴.خمیر سبز را روی فویل با کمک وردنه پهن کنید. سپس خمیر بیرنگ را روی سطح صاف دیگری با وردنه پهن کنید و بعد روی خمیر سبز قرار دهید. در ادامه خمیر قرمز را بهصورت استوانه درآورده و سپس وسط خمیر سفید بگذارید.
۵.به کمک فویل زیر خمیر باسلوق را به شکل لول در آورده و تا ۵ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا بگیرد. پس از این زمان آن را از یخچال خارج کرده و به فاصله یک سانتیمتر از هم برش بزنید. در نهایت روی هر برش نیمدایره تخم شربتی یا کنجد برای تزیین هندوانه بزنید.
نکته: برای قرمز کردن باسلوق میتوانید از آب لبو نیز استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…
فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…
فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…
فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…