فراشپز- خیلی راحت میتوانید در خانه دسرهای اناری با طعم متفاوت تهیه کنید. مسقطیاناری یکی از این دسرهای خوشمزه مناسب فصل است.
مسقطی انار طعمی ترش و شیرین دارد و یک دسر خوشطعم و خوشرنگ برای این فصل محسوب میشود.
آمادهسازی: ۳ ساعت
تعداد: ۱۰ نفر
نشاسته: یک لیوان
آب انار: ۶ لیوان
گلاب: نصف لیوان
شکر: ۲ لیوان
کره: ۱۰۰ گرم
۱- آب انار و نشاسته را در ظرفی ریخته و ترکیب کنید. ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب انار به جوش بیاید.
۲- شکر را به آب انار اضافه کنید. تا زمانیکه محلول غلیظ نشده شعله را خاموش نکنید و همزدن را ادامه دهید.
۳- گلاب و کره را به مسقطی اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید. اجازه دهید مسقطی کمی خنک شود.
۴- قالب مورد نظر را چرب کنید، مسقطی را داخل آن بریزید و ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس به شکل دلخواه آن را برش بزنید.
نکته: برای تزئین مسقطی از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- به میوهای با طبع گرم رو به معتدل و برای همه افراد با مزاجهای…
فراشپز- مدربل بادمجان نوعی غذای مشهور تونسی است که شباهت زیادی به خورش بادمجان ما…
فراشپز- قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان…
فراشپز- در پاسخ به این سوال که سوشی چیست و خاستگاه آن کجاست؟ باید گفت…
فراشپز- برخی عادات تغذیهای وجود دارند که علاوه بر تاثیر مستقیم بر شرایط زیستی چون…
فراشپز- نارنگی با عطر و بوی بینظیر و طعم هیجانانگیزش، یکی از بهترین گزینههای درست…