آشپزی

چطور با تن ماهی برگر بپزیم؟

فراشپز- ماهی و تن ماهی از غذا‌هایی هستند که طرفداران زیادی دارند. این پروتئین دریایی پر خاصیت روش‌های طبخ متعددی دارد.

تهیه برگر با تن ماهی شاید یکی از غذا‌هایی باشد که کمتر با تهیه آن آشنا باشید. این بار به جای تهیه برگر با گوشت قرمز، برگر تن ماهی را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

آماده سازی: نیم ساعت

پخت:‌۱۵ دقیقه

تعداد:‌۳ نفر

مواد اولیه

تن ماهی: یک قوطی

نان برگر: به تعداد لازم

تخم مرغ: یک عدد

پیاز: یک عدد متوسط

سس مایونز کم چرب یا ماست همزده: یک قاشق غذا خوری

آرد سوخاری: ۲ قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط

کاهو: ۳ برگ متوسط

طرز تهیه

۱. پیاز‌ها را خلالی کرده و با تخم مرغ، تن ماهی، آرد سوخاری و مقداری سس مایونز مخلوط کنید تا یک دست شود.

۲. روی مواد را با یک نایلون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.

۳. داخل تابه کمی روغن بریزید. خمیر آماده شده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. برگر‌ها را به دست فرم دهید و داخل روغن سرخ کنید.

۴. روی نان‌ها کمی فلفل دلمه‌ای خرد شده، پیاز و برگر را بگذارید و با کمی مایونز یا ماست همزده، ورقه‌های گوجه فرنگی و کاهو روی آن را بپوشانید.

نکته:‌ به جای نان برگر می‌توانید از لقمه‌های نان تافتون هم استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

21 دقیقه ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

1 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

2 ساعت ago

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

10 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

12 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

14 ساعت ago