فراشپز- کوکو جوانه گندم یکی از خوشمزهترین و مقویترین کوکوهاست که خوردن آن به خصوص برای کودکان و سالمندان توصیه میشود.
جوانه گندم ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
جعفری خرد شده ۱ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
برای تهیه کوکو جوانه گندم ابتدا جوانه گندم را با غذاساز خرد کنید، ولی اجازه ندهید خیلی له شود، چون شیره آن خارج میشود و دچار چسبندگی زیاد میشود و موقع سرخ کردن مشکل ایجاد میکند.
در این مرحله سیب زمینی و پیاز را رنده کنید و به جوانه گندم خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به خورد هم بروند و یک ترکیب کاملا همگن و یکدست ایجاد شود.
در این مرحله باید جعفری خرد شده را کم کم به سایر مواد اضافه کنید و سپس نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
در این مرحله باید تخم مرغها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه شما دیده شود. سپس تخم مرغها را به اسیر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
تابه را روی اجاق گاز گذاشته و روغن در آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود. سپس مواد کوکو را در تابه ریخته و زیر شعله را ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا کم کم کوکوی شما بپزد.
بعد از پختن طرف اول کوکو باید برش دهید و حدود دو سه دقیقه صبر کنید و کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود. مدت زمان پختن طرف دوم نصف طرف اول است. بعد از حدود ۸ دقیقه کوکوی شما آماده سرو کردن است.
منبع: پارسینه
فراشپز- پاستیل یکی از خوراکیهای محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است که…
فراشپز- یکی از حبوبات پرمصرف و مغذی است که علاوه بر فواید متعدد برای سلامتی…
فراشپز- گنوچی یک نوع پاستای نرم و خوشمزه ایتالیایی است که معمولاً از سیبزمینی، آرد…
فراشپز- این سالاد با اسفناج و پنیرهای خوشمزه باب طبع شما و مهمانانتان خواهد بود.…
اگر میخواهید طعم لول کباب ارمنی را تجربه کنید، این ویدیو تمام نکات لازم برای…
فراشپز- سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا…