فراشپز- برگرها با طعم های متنوع شان جزو خوشمزه ترین غذاهای به شمار می آیند اما بسیاری به دلیل داشتن اضافه وزن یا ترس از چاقی، ناچار به پرهیز از این غذا هستند. در حالیکه برگرها عموما غذاهای مضری نیستند و می توان با آماده کردن آن در خانه یک وعده رویایی را در کنار خانوادهتان نوش جان کرد.
همبرگر سبزیجات سوئیسی
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
نام مواد:
جو: یک دوم پیمانه
عدس: سه چهارم پیمانه
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
هویج و پیاز خرد شده: یک عدد
قارچ خرد شده: ۱۵۰ گرم
سیر: یک حبه
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
آویشن: ۲ قاشق چایخوری
آرد: یک دوم پیمانه
جعفری و گردو خرد شده: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ هم زده: یک عدد
پنیر ورقهای: ۶ عدد
نمک به میزان کافی
پودر ادویه ایتالیایی: یک چهارم پیمانه
خردل: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر کاری: یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱. جو را بپزید. عدس را هم با آویشن و نمک پخته و آب کش کنید.
۲. پیاز را با ۲ قاشق روغن زیتون تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کنید تا سرخ رنگ شود. در ادامه سیر خرد شده، فلفل قرمز، مقداری آویشن، پودر ادویه ایتالیایی، خردل و پودر کاری را به مخلوط بیفزایید و یک دقیقه دیگر روی شعله هم بزنید.
۳. عدسهای آبکش شده را با گوشتکوب بکوبید، سپس جو پخته شده، مخلوط قارچ، آرد، جعفری و گردو را به آن اضافه کنید و خوب ورز بدهید.
۴. تخم مرغ را هم بزنید و به ترکیب اضافه کنید. مایه همبرگر آماده است. آن را به شش قسمت تقسیم کنید. سپس سرخ کنید. در ادامه یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید.
نکته: همبرگر را با نان همبرگر، قارچ سرخ شده، کاهو، خیارشور و گوجه می توانید سرو کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…