آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
سینهمرغ: ۲ عدد
سویا: یک لیوان
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
۱.سویا را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سینه مرغ هم چرخ شود، سپس با هم ترکیب کنید.
۲.پیاز و سیر خردشده، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ و سویا اضافه کنید.
۳.ترکیب را خوب ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و بتوانید به آن شکل دایرهای دهید.
۴.دوطرف ترکیب برگر را در روغن داغ بهمدت ۱۵ تا ۲۰ سرخ کنید.
نکته: میتوانید به جای پیاز از یک قاشق غذاخوری پودر پیاز هم استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- اگر از علاقهمندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به دیدن سریالهای…
فراشپز- “چاتال” لقمههای محلی برای عصرانه هستند. طرز تهیه این نان شیرینی را در فراشپز…
فراشپز- دههها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیهای در سطح بینالمللی…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با ۱/۲ فنجان آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری مخمر،…
فراشپز- «چنگال» یا در زبان محلی جنوبی «چانگال»، یکی از نان شیرینیهای محبوب، سنتی و…
فراشپز- استان مازندران یکی از استانهای بسیار جذاب شمالی است که غذاهای محلی مخصوص به…