آشپزی

چطور با مرغ و سویا برگر خانگی درست کنیم؟

فراشپز- با ترکیب مواد غذایی مختلف می‌توانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت درست کنید. ترکیب گوشت مرغ و سویا گزینه مناسبی برای درست کردن یک برگر خانگی سالم و سریع است. دستور تهیه این برگر را آموزش داده‌ایم. به جای گوشت قرمز می‌توانید از ترکیب سویا در برگر استفاده کنید تا چربی کمتری داشته باشد. درست کردن این برگر کمتر از یک ساعت زمان لازم دارد.

نام: برگر مرغ و سویا

آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سینه‌مرغ: ۲ عدد

سویا: یک لیوان

پیاز: یک عدد

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

۱.سویا را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سینه مرغ هم چرخ شود، سپس با هم ترکیب کنید.

۲.پیاز و سیر خردشده، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ و سویا اضافه کنید.

۳.ترکیب را خوب ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و بتوانید به آن شکل دایره‌ای دهید.

۴.دوطرف ترکیب برگر را در روغن داغ به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ سرخ کنید.

نکته: می‌توانید به جای پیاز از یک قاشق غذاخوری پودر پیاز هم استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیمچی؛ ترشی تند و تیز کُره‌ای‌ها

فراشپز- اگر از علاقه‌مندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به دیدن سریال‌های…

50 دقیقه ago

دستور پخت چاتال؛ لقمه‌های محلی خوشمزه

فراشپز- “چاتال” لقمه‌های محلی برای عصرانه هستند. طرز تهیه این نان شیرینی را در فراشپز…

2 ساعت ago

نمک پتاسیم بهتر است یا نمک معمولی؟

فراشپز- دهه‌ها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیه‌ای در سطح بین‌المللی…

2 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه کراکر آلمانی؛ یک شیرینی ترد برای عصرانه

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با ۱/۲ فنجان آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری مخمر،…

3 ساعت ago

طرز تهیه چانگال؛ بمب انرژی بلوچی‌ها

فراشپز- «چنگال» یا در زبان محلی جنوبی «چانگال»، یکی از نان شیرینی‌های محبوب، سنتی و…

4 ساعت ago

طرز تهیه آغوز مسما، غذای مقوی مازندرانی

فراشپز- استان مازندران یکی از استان‌های بسیار جذاب شمالی است که غذاهای محلی مخصوص به…

7 ساعت ago