آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
سینهمرغ: ۲ عدد
سویا: یک لیوان
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
۱.سویا را ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شود. سینه مرغ هم چرخ شود، سپس با هم ترکیب کنید.
۲.پیاز و سیر خردشده، روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب مرغ و سویا اضافه کنید.
۳.ترکیب را خوب ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و بتوانید به آن شکل دایرهای دهید.
۴.دوطرف ترکیب برگر را در روغن داغ بهمدت ۱۵ تا ۲۰ سرخ کنید.
نکته: میتوانید به جای پیاز از یک قاشق غذاخوری پودر پیاز هم استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…
فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…
فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…