چطور با هویچ و لپه، غذایی رژیمی درست کنیم؟ +فوت و فن

فراشپز- در میان خورشت‌هایی که با هویچ درست می‌شوند، تعدادی خورشت هم وجود دارند که نیاز به گوشت ندارند و باب میل گیاهخواران و افرادی رژیمی هستند. غذاهایی که طعم مطبوعشان باعث می‌شود تا جای خالی گوشت احساس نشود و طرفداران بسیاری داشته باشند.

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت هویچ و لپه را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲ ساعت

برای: ۲ نفر

مواد لازم:

هویج: ۴ عدد

پیاز: ۲ عدد

لپه:یک پیمانه

رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری

آلو بخارا:۵ عدد

زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه: به میزانلازم

روش تهیه:

۱: در ابتدا لپه را خیس کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و همراه با زردچوبه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.

۲: سپس هویج را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید به مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا تغییر رنگ دهد.

۳: حالا رب گوجه فرنگی را به مواد کرده و سرخ کنید.

۴: لپه را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. سپس آلوهای بخارا به همراه نمک و زعفران به مواد اضافه کنید. بعد آب خورشت را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت خوب بپزد.

نکته:

در صورت تمایل می‌توانید در این خورشت از گوشت گیاهی نیز استفاده کنید.

منبع:  همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه بیف استراگانف ایتالیایی؛ خوشمزه‌تر از رستوران

فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذا‌های کلاسیک و محبوب بین‌المللی است که در نسخه‌های مختلفی…

43 دقیقه ago

طرز تهیه ته چین گرمساری مجلسی ؛ غذای اصیل کوچ نشین ها

فراشپز- ته‌چین گرمساری پای ثابت سفره‌ گرمساری‌هاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…

2 ساعت ago

طرز تهیه یتیمچه + 8 نکته درباره یک “یتیمچه” کبابی خوشمزه

فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…

3 ساعت ago

طرز تهیه “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر

فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…

5 ساعت ago

طرز تهیه “خوراک مرغ” و سبزیجات با نکات تکمیلی

فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…

6 ساعت ago

طرز تهیه کوکوسبزی در فر

 فراشپز- فرق طبخ کوکوسبزی در فر با تابه در اینه که در فر از روغن…

7 ساعت ago