فراشپز- در میان خورشتهایی که با هویچ درست میشوند، تعدادی خورشت هم وجود دارند که نیاز به گوشت ندارند و باب میل گیاهخواران و افرادی رژیمی هستند. غذاهایی که طعم مطبوعشان باعث میشود تا جای خالی گوشت احساس نشود و طرفداران بسیاری داشته باشند.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت هویچ و لپه را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲ ساعت
برای: ۲ نفر
هویج: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
لپه:یک پیمانه
رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
آلو بخارا:۵ عدد
زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزانلازم
۱: در ابتدا لپه را خیس کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و همراه با زردچوبه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
۲: سپس هویج را که به صورت نگینی خرد کردهاید به مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا تغییر رنگ دهد.
۳: حالا رب گوجه فرنگی را به مواد کرده و سرخ کنید.
۴: لپه را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. سپس آلوهای بخارا به همراه نمک و زعفران به مواد اضافه کنید. بعد آب خورشت را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت خوب بپزد.
در صورت تمایل میتوانید در این خورشت از گوشت گیاهی نیز استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب بینالمللی است که در نسخههای مختلفی…
فراشپز- تهچین گرمساری پای ثابت سفره گرمساریهاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…
فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…