فراشپز- از قدیم خورشتها پای ثابت سفره ایرانیها بوده و جزو غذاهای محبوب خانوادهها محسوب میشوند. خورشتهایی که معمولا در کنار برنج ساده یا نان سرو شده و انواع مختلف دارند. برخی از این خورشتها با هویچ درست میشوند و طعم دلپذیر آنها باب دل اکثر افراد است.
خورشت هویچ و پرتقال هم از انواع خورشتهایی است که هویچ ماده اصلی آن را تشکیل میدهد و ترکیب جدید آن هوادارن بسیاری دارد. فاطمه باقری مدرس آشپزی طرز تهیه این خورشت خوشمزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی:یک ساعت
پخت:۲ ساعت
تعداد : ۲ نفر
سینه مرغ بزرگ:یک عدد
پیاز:۲ عدد
هویج متوسط:۲عدد
آب پرتقال:نصف لیوان
رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
آب:نصف لیوان
آلو بخارا: ۵عدد
کره: ۱۰ گرم
خلال پسته و بادام: به میزان لازم
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ:۲قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش:۲قاشق غذاخوری
شکر درصورت نیاز:۲قاشق غذاخوری
۱: سینه مرغ را مربعی برش دهید. هویج را هم درشت رنده کنید.
۲: پیاز خرد کرده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس قطعات مرغ را داخل قابلمه ریخته، نمک، فلفل، زرچوبه و دارچین را به آن بیفزایید و تفت دهید. رب گوجه راهم در ادامه اضافه کنید.
۳: هویج رنده شده، آلو بخارا، آبلیمو و زعفران را داخل مواد بریزید، آب و آب پرتقال را نیز اضافه کرده و با حرارت متوسط، فرصت دهید تا خورشت کاملاً بپزد و جا بیفتد.
۴:بعد از پختِ مرغ، خلال پسته و بادام را همراه با کره کمی تفت داده و به خورشت اضافه کنید.
میزان شکر و آبلیمو بستگی به ذائقه دارد. اگر پرتقال ترش باشد، دیگر نیازی به آبلیمو نیست و اگر پرتقال شیرین باشد، نیازی به شکر نیست.
منبع: همشهری
فراشپز- والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست میکنند.“والک پلو”…
فراشپز- ترکیب کوکی با چای یا قهوه از جمله محبوبترین ترکیبهای وعده عصرانه است. کوکیها…
فراشپز- برای خیلی از افراد غذاهای نانی مثل غذاهای برنجی و خورشتی یک غذای کامل…
فراشپز- در این مقاله با بهترین دستور برای تهیه انرژی بار خرما آشنا خواهید شد.…
فراشپز- کدو برگر یکی از برگر های بسیار خوشمزه و سالم است که با کدو…
فراشپز- اگر یک رژیم غذایی خاص را انتخاب کرده باشید، یا بخاطر محدودیتهای پزشکی ناچار…