فراشپز- از قدیم خورشتها پای ثابت سفره ایرانیها بوده و جزو غذاهای محبوب خانوادهها محسوب میشوند. خورشتهایی که معمولا در کنار برنج ساده یا نان سرو شده و انواع مختلف دارند. برخی از این خورشتها با هویچ درست میشوند و طعم دلپذیر آنها باب دل اکثر افراد است.
خورشت هویچ و پرتقال هم از انواع خورشتهایی است که هویچ ماده اصلی آن را تشکیل میدهد و ترکیب جدید آن هوادارن بسیاری دارد. فاطمه باقری مدرس آشپزی طرز تهیه این خورشت خوشمزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی:یک ساعت
پخت:۲ ساعت
تعداد : ۲ نفر
سینه مرغ بزرگ:یک عدد
پیاز:۲ عدد
هویج متوسط:۲عدد
آب پرتقال:نصف لیوان
رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
آب:نصف لیوان
آلو بخارا: ۵عدد
کره: ۱۰ گرم
خلال پسته و بادام: به میزان لازم
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ:۲قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش:۲قاشق غذاخوری
شکر درصورت نیاز:۲قاشق غذاخوری
۱: سینه مرغ را مربعی برش دهید. هویج را هم درشت رنده کنید.
۲: پیاز خرد کرده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس قطعات مرغ را داخل قابلمه ریخته، نمک، فلفل، زرچوبه و دارچین را به آن بیفزایید و تفت دهید. رب گوجه راهم در ادامه اضافه کنید.
۳: هویج رنده شده، آلو بخارا، آبلیمو و زعفران را داخل مواد بریزید، آب و آب پرتقال را نیز اضافه کرده و با حرارت متوسط، فرصت دهید تا خورشت کاملاً بپزد و جا بیفتد.
۴:بعد از پختِ مرغ، خلال پسته و بادام را همراه با کره کمی تفت داده و به خورشت اضافه کنید.
میزان شکر و آبلیمو بستگی به ذائقه دارد. اگر پرتقال ترش باشد، دیگر نیازی به آبلیمو نیست و اگر پرتقال شیرین باشد، نیازی به شکر نیست.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…