فراشپز- هرچه هوا رو به سردی میرود، انواع شیرینی و دسر پرطرفدارتر میشوند. با محصولات پاییزی میتوانید خوشطعمترین دسرها را در خانه درست کنید. دسر کدو حلوایی با شیره و انگور یکی از این دسرهای مقوی و پرخاصیت است.
دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردو را میتوانید همراه با چای به عنوان عصرانه پاییزی مصرف کنید.
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
کدو حلوایی: یک کیلو و نیم
شکر: یک لیوان
چوب دارچین: یک تکه کوچک
میخک: ۴ عدد
شیره انگور: یک لیوان
گردوی مغزشده: به میزان لازم
۱. کدوها را نگینی خرد کنید. سپس آن را بشویید و لایهلایه با شکر داخل قابلمه بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید.
۲. پس از چند ساعت کدو آب میاندازد و شکرها جذب کدو میشوند. در این مرحله قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا آب داخل قابلمه جوش بیاید. دارچین و میخک را به کدوها اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه به کدوها زمان دهید تا پخته شوند.
۳.۵ دقیقه آخر پخت به آن شیره انگور اضافه کنید. حرارت را نیز کمی زیادتر کنید تا شیره انگور جوش بیاید و جذب کدوها شود. دسر را داخل ظرف سرو بریزید و با مغزهایی مانند گردو تزیین کنید.
نکته: بهتر است کدو و شکر را یک شب داخل یخچال نگه دارید و اگر زمان کافی ندارید، چند ساعت نیز کافی است.
منبع: همشهری
فراشپز- دمنوش به یکی از دمنوشهای گیاهی و گرم مناسب فصل سرماست که دارای عطر…
فراشپز- ترشی بادمجان و موسیر جنوبی یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و محلی است که…
فراشپز- مرجیمح سوپو، یکی از انواع سوپهای بسیار خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که…
فراشپز- کیک برنجی شکلاتی یکی از انواع کیکهای شکلاتی است که به جای آرد گندم…
فراشپز- املت پنیر نوعی املت خوشمزه است که از ترکیب تخم مرغ با پنیر پیتزا،…
فراشپز- نان پیاز ایتالیایی یکی از انواع فست فودهای بسیار خوشمزه است که از ترکیب…