فراشپز- هرچه هوا رو به سردی میرود، انواع شیرینی و دسر پرطرفدارتر میشوند. با محصولات پاییزی میتوانید خوشطعمترین دسرها را در خانه درست کنید. دسر کدو حلوایی با شیره و انگور یکی از این دسرهای مقوی و پرخاصیت است.
دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردو را میتوانید همراه با چای به عنوان عصرانه پاییزی مصرف کنید.
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
کدو حلوایی: یک کیلو و نیم
شکر: یک لیوان
چوب دارچین: یک تکه کوچک
میخک: ۴ عدد
شیره انگور: یک لیوان
گردوی مغزشده: به میزان لازم
۱. کدوها را نگینی خرد کنید. سپس آن را بشویید و لایهلایه با شکر داخل قابلمه بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید.
۲. پس از چند ساعت کدو آب میاندازد و شکرها جذب کدو میشوند. در این مرحله قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا آب داخل قابلمه جوش بیاید. دارچین و میخک را به کدوها اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه به کدوها زمان دهید تا پخته شوند.
۳.۵ دقیقه آخر پخت به آن شیره انگور اضافه کنید. حرارت را نیز کمی زیادتر کنید تا شیره انگور جوش بیاید و جذب کدوها شود. دسر را داخل ظرف سرو بریزید و با مغزهایی مانند گردو تزیین کنید.
نکته: بهتر است کدو و شکر را یک شب داخل یخچال نگه دارید و اگر زمان کافی ندارید، چند ساعت نیز کافی است.
منبع: همشهری
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…