فراشپز- اگر رژیم خاصی را دنبال میکنید یا در زمره گیاهخواران قرار دارید و گوشت جایی در سبد غذاییتان ندارد، باید بدانید با استفاده از سادهترین مواد غذایی که البته پر خاصیت هم هستند، میتوان خورشتهایی خوشمزه درست کرد که با طعم مطبوعشان طرفداران زیادی دارند. یکی از این خورشتها، خورشت هویچ و کشمش است.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه این خورشت خوشمزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعت
برای: ۳ نفر
هویج:۵عدد
کشمش:یکپیمانه
پیاز:یک عدد
رب گوجه فرنگی:۲قاشق غذاخوری
رب انار:یکقاشق غذاخوری
زعفران دمکرده:۲قاشق غذاخوری
نمک، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، زیره و پودرهل: به میزان لازم
آب:۲ لیوان
۱: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده وسرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.
۲: بعد هویج را به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید و داخل قابلمه ریخته و آن را تفت دهید.
۳:حالا رب گوجه فرنگی و رب انار را به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید و تا سرخ شده و خامی آن گرفته شود.
۴: ادویه ها رابه مواد بیفزایید. کشمش را هم داخل قابلمه ریخته و هم بزنید. دو لیوان آب روی خورشت بریزید و اجازه دهید حدود۴۵ دقیقه خوب پخته و جا بیفتد.
باید توجه داشته باشید که زعفران را در آخر اضافه کنید تا عطر و طعم خود را بهتر نشان دهد.
منبع: همشهری
فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب بینالمللی است که در نسخههای مختلفی…
فراشپز- تهچین گرمساری پای ثابت سفره گرمساریهاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…
فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…