فراشپز- در تهیه کتلت گوشت و مرغ و کوکو سیب زمینی برای وا نرفتن آنها از تخم مرغ استفاده میشود، اما روشی وجود دارد که میتوانید بدون تخم مرغ هم این غذاهارا درست کنید.
کتلت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار است که از موادی مانند سیب زمینی، تخم مرغ، گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه تهیه میشود. کتلت جزء غذاهایی است که با نان، سبزی خوردن، گوجه فرنگی و خیارشور سرو میشود و طعم بی نظیری دارد.
برخی از افراد به هر دلیلی طعم تخم مرغ را دوست ندارند و علاقمند به تهیه کتلت بدون تخم مرغ هستند، اما آیا میتوان کتلت را بدون تخم مرغ پخت؟ کتلت بدون تخم مرغ در روغن وا نمیرود؟ ادامه مطلب را بخوانید تا به پاسخ سوالات خود برسید.
برای تهیه کتلت بدون تخم مرغ اینگونه عمل کنید:
سیب زمینی
پیاز
ادویه
آرد
گوشت چرخ کرده
ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده کنید.
آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را حتما بگیرید. در صورت آبدار بودن کتلت در روغن پخش میشود، اما برای چسبندگی مواد کتلت نباید آب سیب زمینی و پیاز کامل خشک شود.
مقداری گوشت چرخ کرده را به سیب زمینی و پیاز بیافزایید.
ادویههایی مانند زردچوبه، نمک، فلفل و سایر ادویههایی که خودتان میپسندید، را به مواد اضافه کنید.
در این مرحله باید مواد را با هم حسابی ورز دهید تا کتلت چسبندگی لازم را داشته باشد.
مواد را ساعتی در یخچال استراحت داده و بعد در روغن سرخ کنید.
میتوانید از سبزیجات معطر تازه برای درون کتلت استفاده کنید.
دقت کنید اگر گوشت کمتر از مقدار سیب زمینی پیاز باشد احتمال وا رفتن در حین سرخ کردن زیاد است.
برای جلوگیری از وا رفتن مواد میتوانید یک قاشق آرد به آن بیافزایید.
کتلت مرغ نوع دیگری از کتلت است که طعم فوق العادهای دارد و میتوان آن را به صورت فینگر فود در مهمانیها و جشنهای تولد سرو نمود.
سیب زمینی
سینه مرغ
پیاز
ادویههای مختلف
کمی آرد گندم
روغن
زعفران
سینه مرغ را به شکل تکههای بزرگ خرد کرده و با چرخ گوشت چرخ میکنیم.
سیب زمینی و پیاز را پوست کنده و رنده میکنیم و آب آن را با دست میگیریم.
ادویهها و آرد و زعفران را به آن اضافه میکنیم.
اکنون مواد را ورز میدهیم و روی مواد را با سلفون پوشانده و یک ساعت درون یخچال استراحت میدهیم تا به خوبی مزه دار شود.
به جای سینه کامل مرغ میتوانید از نصف سینه و نصف ران استفاده کنید.
درون کتلت مرغ مقداری جعفری خشک یا تازه بریزید.
میتوانید به کتلت، آرد سوخاری نیز بیافزایید تا بافت خوبی ایجاد شود.
سپس مواد را درون روغن سرخ میکنیم.
کوکو سیب زمینی یکی از سنتیترین غذاها است که با سیب زمینی پخته و خام تهیه میشود.
سیب زمینی
فلفل دلمهای سبز
آرد یا آرد نخودچی
بیکینگ پودر
سیر رنده شده
نمک، فلفل و زردچوبه
آب سرد
پنیر پیتزای گیاهی (اختیاری)
سیب زمینیها را پخته و بعد پوست آنها را میگیریم.
سیب زمینیهای پخته شده را با گوشت کوب له میکنیم تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کند.
سیب زمینی را با دست کاملاً ورز دهید.
حالا در این مرحله به موادتان آرد، سیر، نمک، زردچوبه، فلفل و بیکینگ پودر افزوده و دوباره خوب ورز دهید.
چند قاشق (خیلی کم) آب سرد را به مواد افزوده تا یکدست بشود.
دو قاشق غذاخوری فلفل دلمهای رنده شده را به مواد اضافه میکنیم.
در صورت شل بودن خمیر کوکو به آن مقداری آرد و در صورت سفت بودن کمی آب به آن اضافه میکنیم.
مخلوط را حدود دو ساعت در یخچال بگذارید.
داخل تابه بعد از داغ شدن کمی روغن بریزید، اما دقت کنید مقدار روغن زیاد نباشد، زیرا کوکوها وا میروند.
دست را با آب سرد خیس کرده و از مواد اندازه یک گردو برداشته و داخل روغن هر دو طرف را سرخ میکنیم.
منبع: نمناک
فراشپز- خورش قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که اکثرا…
فراشپز- سالاد کلم قرمز و انار یکی از سالادهای خوشمزه بسیار آسان است که میتواند…
فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچهای گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب…
فراشپز- پلو مخلوط عربی یکی از انواع پلوهای مخلوط خوشمزه است که از ترکیب پلو…
فراشپز- خورش کرفس قرمز نوعی روش پخت خورش کرفس است که با رب گوجه فرنگی…
فراشپز- خورش ترشی قیمه یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی استان آذربایجان است که…