فراشپز- رولتها شیرینیهای محبوبی هستند که در طعمهای متنوع درست میشوند. رولت هندوانه با ظاهری شبیه هندوانه، برای اضافه کردن یک طعم شیرین و متفاوت به سفره یلدا انتخاب خوبی است. فوت و فنهای درست کردن رولت هندوانه را آموزش دادهایم.
رولت هندوانه دستور پخت سادهای دارد اما برای تزئین آن، کافی است کمی ذوق و سلیقه به خرج دهید.
نام غذا: رولت هندوانه
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
تخممرغ: ۳ عدد
شکر: یک لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
آرد سفید: یک لیوان
رنگ خوراکی ژلهای سبز و قرمز: چند قطره
خامه قنادی:۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
۱. سفیده تخممرغها را با همزن بزنید تا کف کند. یکسوم شکر را حین هم زدن اضافه کنید. بعد آن را در یخچال بگذارید.
۲. زردهها را با بقیه شکر و وانیل با همزن بزنید. آن را به سفیدهها اضافه و به آرامی ترکیب کنید.
۳. آرد را روی مواد الک کنید. آن را به ۲ قسمت تقسیم و هر قسمت را با رنگ خوراکی رنگی کنید.
۴. مواد را به شکل ۲ نیم دایره هم اندازه کف تابه نچسب یا قالب بریزید و روی اجاق گاز یا در فر بپزید. سپس خامه را روی سطح لایه کیکی بریزید و از طرف قرمزرنگ رول کنید. رولت را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
نکته: میتوانید با شکلات چیپسی شکل تخمههای هندوانه را به تزیین رولت اضافه کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: یک کیلو گوشت…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک قاشق مرباخوری زیره،…
فراشپز- پکورینو رومانو پنیر، سفت، شور مزه ایتالیایی است که رنده میشود و از شیر…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ تکه مرغ، یک…
فراشپز- دستور العمل جدید شکلات سالم از دبی! شما باید آن را امتحان کنید! قطعا…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: ۴۰۰ گرم آرد، ۱۵…