فراشپز- رولتها شیرینیهای محبوبی هستند که در طعمهای متنوع درست میشوند. رولت هندوانه با ظاهری شبیه هندوانه، برای اضافه کردن یک طعم شیرین و متفاوت به سفره یلدا انتخاب خوبی است. فوت و فنهای درست کردن رولت هندوانه را آموزش دادهایم.
رولت هندوانه دستور پخت سادهای دارد اما برای تزئین آن، کافی است کمی ذوق و سلیقه به خرج دهید.
نام غذا: رولت هندوانه
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
تخممرغ: ۳ عدد
شکر: یک لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
آرد سفید: یک لیوان
رنگ خوراکی ژلهای سبز و قرمز: چند قطره
خامه قنادی:۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
۱. سفیده تخممرغها را با همزن بزنید تا کف کند. یکسوم شکر را حین هم زدن اضافه کنید. بعد آن را در یخچال بگذارید.
۲. زردهها را با بقیه شکر و وانیل با همزن بزنید. آن را به سفیدهها اضافه و به آرامی ترکیب کنید.
۳. آرد را روی مواد الک کنید. آن را به ۲ قسمت تقسیم و هر قسمت را با رنگ خوراکی رنگی کنید.
۴. مواد را به شکل ۲ نیم دایره هم اندازه کف تابه نچسب یا قالب بریزید و روی اجاق گاز یا در فر بپزید. سپس خامه را روی سطح لایه کیکی بریزید و از طرف قرمزرنگ رول کنید. رولت را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
نکته: میتوانید با شکلات چیپسی شکل تخمههای هندوانه را به تزیین رولت اضافه کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- در شب چله معمولا میوه های پاییزی مانند انار، پرتقال، خرمالو، کدو حلوایی بیشتر…
فراشپز- اگر دوست دارید سفره شب یلدا را با خوراکیهایی که ظاهر متفاوتی دارند تزئین…
فراشپز- سالادهای میوه انواع مختلفی دارند که هر کدام در نوع خود خوشمزه و خوش…
فراشپز- شبی که بلندترین شب سال است، میتواند با دسری ویژه و متفاوت مثل چیز…
فراشپز- باسلوق را با مواد مختلف میتوان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب…
فراشپز- «غذاهای عربی مزهشون به ادویههاشونه! عطرش همه جارو برمیداره!» اگر شما هم عاشق ادویههای…