آشپزی

چطور تاتلی نارنگی درست کنیم؟

فراشپز- تاتلی نارنگی دسری زمستانی با بافت لطیف و طعمی متفاوت است که می‌توانید زمستان امسال آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. دستور تهیه این دسر متفاوت و خوش‌رنگ را آموزش داده‌ایم.

تاتلی در زبان ترکی به معنای شیرینی است و تاتلی نارنگی یک دسر مناسب برای روزهای زمستانی محسوب می شود.

نام غذا: تاتلی نارنگی
آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

شیر: یک لیتر
نشاسته ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ لیوان
وانیل شکری: یک قاشق چایخوری
آب نارنگی: ۴ لیوان
بیسکوییت پتی‌بور: یک بسته

طرز تهیه:

۱. بیسکوییت‌ها را یکی‌یکی در آب نارنگی بزنید و کف یک ظرف یا قالب مناسب بچینید.
۲. شیر، شکر، آرد و نشاسته را در قابلمه‌ای روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. وانیل را اضافه کنید و ترکیب را روی بیسکوییت‌ها بریزید.
۳. آب نارنگی، نشاسته و شکر را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس مواد را داخل قالب بریزید.
۴. قالب را داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد. بعد آن را به شکل دلخواه تزیین کنید.
نکته: با تغییر نوع بیسکوییت می‌توانید این دسر را با طعم‌های مختلف درست کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

فوت و فن پخت همبرگر عدس؛ کم کالری و مقوی

فراشپز- اگر از علاقه‌مندان به انواع برگر هستید، باید گفت که با حبوبات هم می‌توان…

27 دقیقه ago

(ویدئو) طرز تهیه کرفس پلو با گوشت چرخ کرده

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ پیمانه برنج، ۳…

53 دقیقه ago

دستور پخت والک پلو؛ یک شام خوش عطر و بو

فراشپز- والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست می‌کنند.“والک پلو”…

2 ساعت ago

طرز تهیه کوکی شکری ساده ؛ یک عصرانه ترد و دلچسب

فراشپز- ترکیب کوکی با چای یا قهوه از جمله محبوب‌ترین ترکیب‌های وعده عصرانه است. کوکی‌ها…

2 ساعت ago

دستور پخت نان شکم پر با خمیر خانگی

فراشپز- برای خیلی از افراد غذا‌های نانی مثل غذا‌های برنجی و خورشتی یک غذای کامل…

3 ساعت ago

طرز تهیه خرما بار، میان وعده مقوی در زمستان

فراشپز- در این مقاله با بهترین دستور برای تهیه انرژی بار خرما آشنا خواهید شد.…

4 ساعت ago