آشپزی

چطور تاتلی نارنگی درست کنیم؟

فراشپز- تاتلی نارنگی دسری زمستانی با بافت لطیف و طعمی متفاوت است که می‌توانید زمستان امسال آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. دستور تهیه این دسر متفاوت و خوش‌رنگ را آموزش داده‌ایم.

تاتلی در زبان ترکی به معنای شیرینی است و تاتلی نارنگی یک دسر مناسب برای روزهای زمستانی محسوب می شود.

نام غذا: تاتلی نارنگی
آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

شیر: یک لیتر
نشاسته ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ لیوان
وانیل شکری: یک قاشق چایخوری
آب نارنگی: ۴ لیوان
بیسکوییت پتی‌بور: یک بسته

طرز تهیه:

۱. بیسکوییت‌ها را یکی‌یکی در آب نارنگی بزنید و کف یک ظرف یا قالب مناسب بچینید.
۲. شیر، شکر، آرد و نشاسته را در قابلمه‌ای روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. وانیل را اضافه کنید و ترکیب را روی بیسکوییت‌ها بریزید.
۳. آب نارنگی، نشاسته و شکر را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. سپس مواد را داخل قالب بریزید.
۴. قالب را داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد. بعد آن را به شکل دلخواه تزیین کنید.
نکته: با تغییر نوع بیسکوییت می‌توانید این دسر را با طعم‌های مختلف درست کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago