آشپزی

چطور خورشت بادمجان اناری بپزیم؟

فراشپز- این روزها با وجود وفور انار در بازار می توان غذاهای متنوعی را با این میوه بهشتی تهیه کرد. غذاهایی خوش رنگ و لعاب که عطر و طعمشان هوش از سر می برد.

خورشت بادمجان یکی از خورشت های پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورشت دانه های خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورشت خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفره ها می دهد.

خورشت انار بادمجان

آماده‌سازی: یک و نیم ساعت

پخت: یک ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم

بادمجان: ۳ عدد

سینه مرغ:یک عدد

پیاز: یک عدد

رب انار: ۳ قاشق غذا خوری

سس انار(ترکیب آب انار و کمی شکر) :۳ قاشق غذا خوری

دانه انار: ۲ قاشق غذا خوری

زعفران: به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه

۱: بادمجان‌های پوست گرفته را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود. سپس سرخ کنید.

۲: پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس مرغ را هم سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بوی آن گرفته شود. نمک، فلفل سیاه و سس انار را به آن اضافه کنید.

۳: مرغ را همراه یک و نیم لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. در ادامه بادمجان‌ها را بیفزایید.

نکته: می‌توانید بادمجان‌ها را در انتهای پخت روی خورشت قرار دهید.

منبع: روزنامه همشهری

فراشپز

Recent Posts

چطور با کدو و نخود یک برگر لذیذ درست کنیم؟

فراشپز- برگر کدو سبز و نخود غذایی گیاهی است که می توان آن را با…

11 دقیقه ago

طرز تهیه پودینگ برنج؛ یک دسر خوشمزه برای روزهای سرد

فراشپز- اگر به فکر درست کردن یک دسر خوشمزه و گرم برای روزهای سرد زمستانی…

29 دقیقه ago

کیک پسته و لیمو؛ یک عصرانه خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک پسته و لیمو یکی از انواع کیک‌های عصرانه است که از ترکیب مایه…

59 دقیقه ago

طرز تهیه یک دسر خوشمزه و آسان با نان تست

فراشپز- دسر کاراملی با نان تست یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی است که…

1 ساعت ago

پلو بریانی عراقی؛ پلو مخلوط جدید و خوشمزه

فراشپز- پلو بریانی عراقی یکی از انواع پلوهای مخلوط عربی است که از ترکیب پلو…

2 ساعت ago

آشنایی با 3 روش تهیه خورش غوره بادمجان – غذای محلی استان همدان

فراشپز- خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای محلی استان همدان است. دستور شماره یک مواد…

2 ساعت ago