مدت تهیه: نیم ساعت
زمان پخت: ۲ ساعت
تعداد: ۵ نفر
کنگر پاک شده: ۷۰۰ گرم
گوشت: ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط : یک عدد
جعفری: ۲۰۰ گرم
نعنا: ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
لیموعمانی: ۳ عدد
زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم
زعفران دمکرده: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
۱- برگهای سفت و دور کنگر رو جدا کنید و پوست قسمت انتهایی ساقه که ترد و قابل خوردن است را جدا کنید و بشویید.
۲- گوشتهایی که خورشتی خوردکرده ایرد را در روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
۳- پیازها را نگینی خورد و سپس سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز سبک شد، فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا عطر فلفل بلندشود.
۴- کنگرهای خوردشده را به پیاز داغ و ادویهها اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن لیمو عمانی هایی که چند سوراخ ریز در آنها ایجاد کرده اید.
۵- رب گوجه فرنگی را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بعد کمی آب گرم به آن اضافه کنید تا رب ها در آب کاملا حل شود. در ادامه به اندازه کافی آب به محتویات قابلمه اضافه کنید.
۶- برای جا افتادن خورشت کنگر حدود ۲ ساعت زمان لازم دادید تا خورشت حسابی جا بیفتد.
۷- در نیم ساعت پایانی پخت خورشت، سبزیهای معطر را که پاک کرده و ساطوری کرده اید، به همراه زعفران دمکرده به خورشت اضافه کنید.
۸- در اواخر پخت، نمک و فلفل خورشت را اندازه کنید.
نکته:
– اگه دوست دارید خورشت غلیظتری داشته باشید، میتوانید کمی آرد نخودچی یا لپه را تفت داده و به خورشت اضافه کنید.
-میتوانید به جای گوشت خورشتی، از مرغ هم در این خورشت استفاده کنید. برای این کار مرغ را به همراه پیاز و ادویهها تفت دهید و بعد بقیه مراحل را طبق دستور انجام دهید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- کلم پلو از جمله غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که خیلیها رد پای…
فراشپز- کابلر هلو یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه بریتانیایی است که به دلیل طعم…
فراشپز- این دستور خوشمزه، فوق العاده آسان است و مرغ شما فوق العاده خشک و…
فراشپز- ماش پلو یک غذای بدون گوشت بسیار مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه…
فراشپز- سوپ ورمیشل یکی از انواع سوپهای بسیار محبوب در سراسر جهان است که با…
فراشپز- بامیه هندی یکی از انواع بامیههای خوشمزه و محبوب است که در ماه رمضان…