آشپزی

چطور در خانه برگر گیاهی بپزیم؟

 فراشپز- برگرها جزو غذاهایی هستند که تمام افراد در هر سنی که باشند طرفدار آن هستند. اگر در خانه کودک دارید و تمایلی ندارید که از برگرهای آماده کارخانه ای یا بیرونی استفاده کنید، بهتر است دست به کار شوید و در خانه برگرهای خانگی را با بهترین مواد اولیه و با کمترین ضرر برای سلامتی فرزندتان درست کنید و همه اعضای خانواده در کنار میل کنید.

آماده سازی: یک ساعت

پخت:‌نیم ساعت

تعداد :‌۴ نفر

مواد لازم:

لوبیای قرمز پخته: ۱۰۵ گرم

برنح قهوه ای پخته: ۷۵ گرم

پنیر چدار رنده شده: ۴۵ گرم

آرد سوخاری سبوس دار: ۳۰ گرم

سیب زمینی پخته:‌ ۶۰ گرم

هویج رنده‌شده: ۶۰ گرم

تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد

روغن ارده کنجد: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

۱.لوبیا، برنج، پنیر، آرد سوخاری، سیب‌زمینی و هویج را با یکدیگر ترکیب کنید. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ت به تمام مواد آغشته شود.

۲. اگر مخلوط شل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کمی خودش را بگیرد.

۳. روغن ارده کنجد را در یک تابه نچسب گرم کنید. از مواد برگر به اندازه یک گردو بردارید و وبعد آن را دست فرم دهید و در تابه سرخ کنید.

۴. برگرها را که از تابه خارج کردید روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

۵. برگرها را با سبزیجات مورد علاقه فرزندتان تزیین کرده و سرو کنید.

نکته:‌ برگرهای گیاهی را می‌توانید تا۳ روز در ظروف نگهداری مواد غذایی در یخچال نگه دارید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

ساندویچ پنیر گریل شده؛ صبحانه گرم برای کودکان

فراشپز- فرزندتان صبحانه نمی‌خورد؟ بار‌ها لقمه‌های کره با مربا‌های مختلف مثل آلبالو و توت فرنگی…

19 دقیقه ago

کلوبیج؛ نان صبحانه گیلانی

فراشپز- کلوبیج یکی از نان‌های می‌باشد که بسیار خوشمزه و راحت است و با نان…

41 دقیقه ago

طرز تهیه پیتزا صبحانه

فراشپز- پیتزا صبحانه یک وعده‌ی کامل و درعین حال خوشمزه است که با یک بار…

1 ساعت ago

دستور پخت شور ماهی پلو؛ غذای اصیل بوشهری

فراشپز- “شور ماهی پلو” یکی از غذا‌های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر…

11 ساعت ago

بورانی برگ چغندر؛ خوش طعم برای مهمانی ها

فراشپز- با وارد کردن برگ‌های چغندر به رژیم غذایی روزانه‌ی خود می‌توانید ویتامین c مورد…

12 ساعت ago

طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی؛ حتما امتحان کنید

فراشپز- کله پاچه پلو یکی از غذا‌های معروف شیراز است که طرز تهیه خاصی دارد…

12 ساعت ago