آشپزی

چطور در خانه برگر گیاهی بپزیم؟

 فراشپز- برگرها جزو غذاهایی هستند که تمام افراد در هر سنی که باشند طرفدار آن هستند. اگر در خانه کودک دارید و تمایلی ندارید که از برگرهای آماده کارخانه ای یا بیرونی استفاده کنید، بهتر است دست به کار شوید و در خانه برگرهای خانگی را با بهترین مواد اولیه و با کمترین ضرر برای سلامتی فرزندتان درست کنید و همه اعضای خانواده در کنار میل کنید.

آماده سازی: یک ساعت

پخت:‌نیم ساعت

تعداد :‌۴ نفر

مواد لازم:

لوبیای قرمز پخته: ۱۰۵ گرم

برنح قهوه ای پخته: ۷۵ گرم

پنیر چدار رنده شده: ۴۵ گرم

آرد سوخاری سبوس دار: ۳۰ گرم

سیب زمینی پخته:‌ ۶۰ گرم

هویج رنده‌شده: ۶۰ گرم

تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد

روغن ارده کنجد: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

۱.لوبیا، برنج، پنیر، آرد سوخاری، سیب‌زمینی و هویج را با یکدیگر ترکیب کنید. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ت به تمام مواد آغشته شود.

۲. اگر مخلوط شل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کمی خودش را بگیرد.

۳. روغن ارده کنجد را در یک تابه نچسب گرم کنید. از مواد برگر به اندازه یک گردو بردارید و وبعد آن را دست فرم دهید و در تابه سرخ کنید.

۴. برگرها را که از تابه خارج کردید روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

۵. برگرها را با سبزیجات مورد علاقه فرزندتان تزیین کرده و سرو کنید.

نکته:‌ برگرهای گیاهی را می‌توانید تا۳ روز در ظروف نگهداری مواد غذایی در یخچال نگه دارید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

59 دقیقه ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

1 ساعت ago

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

10 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

12 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

13 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

14 ساعت ago