فراشپز- برگرها جزو غذاهایی هستند که تمام افراد در هر سنی که باشند طرفدار آن هستند. اگر در خانه کودک دارید و تمایلی ندارید که از برگرهای آماده کارخانه ای یا بیرونی استفاده کنید، بهتر است دست به کار شوید و در خانه برگرهای خانگی را با بهترین مواد اولیه و با کمترین ضرر برای سلامتی فرزندتان درست کنید و همه اعضای خانواده در کنار میل کنید.
آماده سازی: یک ساعت
پخت:نیم ساعت
تعداد :۴ نفر
لوبیای قرمز پخته: ۱۰۵ گرم
برنح قهوه ای پخته: ۷۵ گرم
پنیر چدار رنده شده: ۴۵ گرم
آرد سوخاری سبوس دار: ۳۰ گرم
سیب زمینی پخته: ۶۰ گرم
هویج رندهشده: ۶۰ گرم
تخممرغ بزرگ: یک عدد
روغن ارده کنجد: یک قاشق چایخوری
۱.لوبیا، برنج، پنیر، آرد سوخاری، سیبزمینی و هویج را با یکدیگر ترکیب کنید. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ت به تمام مواد آغشته شود.
۲. اگر مخلوط شل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کمی خودش را بگیرد.
۳. روغن ارده کنجد را در یک تابه نچسب گرم کنید. از مواد برگر به اندازه یک گردو بردارید و وبعد آن را دست فرم دهید و در تابه سرخ کنید.
۴. برگرها را که از تابه خارج کردید روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
۵. برگرها را با سبزیجات مورد علاقه فرزندتان تزیین کرده و سرو کنید.
نکته: برگرهای گیاهی را میتوانید تا۳ روز در ظروف نگهداری مواد غذایی در یخچال نگه دارید.
منبع: همشهری آنلاین
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…