چطور در خانه دونات سبزیجات درست کنیم؟

در تابستان گرم، اگر دوست دارید که غذایی سبک، راحت و خوشمزه تهیه کنید، پیشنهاد ما دونات سبزیجات است. ماده غذایی که برای پیش غذا و وعده شام می توان استفاده کرد.

برای تهیه این وعده غذایی بهموارد زیادی نیاز نیست و می توان از داشته های خانه برای تهیه اش استفاده کرد.

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت زمان آماده سازی: یک ساعت

مدت زمان پخت: ۴ ساعت

مناسب: همه رده های سنی

مواد لازم:

اسفناج (یا جعفری) ساطوری شده: یک لیوان

آب ولرم: یک سوم لیوان

آرد: ۲ لیوان

فلفل دلمه‌ای خرد شده (نگینی) : ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده (نگینی) : ۲ قاشق غذاخوری

هویج خرد شده (نگینی) : ۲ قاشق غذاخوری

ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق چایخوری

خامه: ۲ قاشق سوپخوری

قارچ: ۱۰۰ گرم

خمیر مایه: ۸ گرم

تخم مرغ: یک عدد

سیر: ۲ حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا اسفناج را بشویید و ریز خرد کنید. سپس در یک تابه کمی کره بریزید و بعد از گرم شدن، اسفناج را اضافه کنید.

۲. وقتی اسفناج آب خود را از دست داد، قارچ را اضافه کنید و اجازه دهید آب آن هم بخار شود. فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید.

۳.هویج خرد شده و ذرت آبپز یا کنسرو شده و پیازچه را به همه مواد بیفزایید. در ادامه سیر را اضافه کنید. در ادامه همه سبزیجات به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با هم بپزند تا طعم بگیرند.

۴. آرد را الک کنید و به همراه نمک و فلفل در یک ظرف بریزید. در ادامه پودر خمیر مایه فوری و شکر، تخم مرغ و آب ولرم را اضافه کنید. مواد را با همزن بزنید تا یک خمیر یکدست داشته باشید.

۵. موادی که در تابه داشتید (سبزیجات) را اضافه کنید و ورز دهید. بعد از یک ساعت، دوباره چند دقیقه خمیر را ورز دهید.

۶. با قالب مواد را به شکل دونات درآورید. می‌توانید از قالب دونات استفاده کنید یا از سر لیوان را در خمیر فرو ببرید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه روی خمیرها را بپوشانید و آنها را استراحت دهید.

۷. بعد از نیم ساعت، در یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی داغ شد، دونات‌ها را در آن سرخ کنید.

نکته: این دونات به دونات اسفناج یا دونات رژیمی هم معروف است. بنابراین می توان از هر سبزی که دوست دارید، مثل جعفری، ریحان و گشنیز هم در دستور پخت دونات سبزیجات استفاده کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

4 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

4 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

4 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

4 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

4 ساعت ago