فراشپز- استفاده از هویج در ترکیب شیرینی و کیک باعث میشود بافت شیرینی نرمتر شود و طعم خوشمزهتری پیدا کند.خیلی راحت میتوانید در خانه شیرینی هویجی موزاییکی درست کنید و برای عصرهای پاییز، یک دسر خوش عطر و طعم داشته باشید.
برای درست کردن شیرینی هویجی موزاییکی نیازی به فر ندارید و در یک ساعت میتوانید این شیرینی خوش رنگ و طعم را در خانه درست کنید.
تعداد نفرات: ۴ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
هویج: یک کیلو
شکر: یک و نیم کیلو
گردوی خرد شده: یک لیوان
پسته نگینی : نصف لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بیسکوئیت پتی بور: ۵۰۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل: به مقدار کافی
۱. هویجهای شسته شده و پوست گرفته را ریز رنده کنید و در قابلمه بریزید. شکر را هم به آن اضافه کنید.
۲. وقتی هویج پخت کره را به همراه وانیل، گردو و پسته خرد شده به قابلمه اضافه و حرارت را خاموش کنید.
۳. بیسکوئیتها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. کف یک سینی پودر نارگیل بریزید. مایه شیرینی را روی پودر پهن و به آرامی رول کنید.
۴. بعد از یک ساعت رول شیرینی را برش دهید و با پودر پسته شیرینیها را تزئین کنید.
نکته: هویج را پوره نکنید تا بافت آن در شیرینی حفظ شود.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…