فراشپز- استفاده از هویج در ترکیب شیرینی و کیک باعث میشود بافت شیرینی نرمتر شود و طعم خوشمزهتری پیدا کند.خیلی راحت میتوانید در خانه شیرینی هویجی موزاییکی درست کنید و برای عصرهای پاییز، یک دسر خوش عطر و طعم داشته باشید.
برای درست کردن شیرینی هویجی موزاییکی نیازی به فر ندارید و در یک ساعت میتوانید این شیرینی خوش رنگ و طعم را در خانه درست کنید.
تعداد نفرات: ۴ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
هویج: یک کیلو
شکر: یک و نیم کیلو
گردوی خرد شده: یک لیوان
پسته نگینی : نصف لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بیسکوئیت پتی بور: ۵۰۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل: به مقدار کافی
۱. هویجهای شسته شده و پوست گرفته را ریز رنده کنید و در قابلمه بریزید. شکر را هم به آن اضافه کنید.
۲. وقتی هویج پخت کره را به همراه وانیل، گردو و پسته خرد شده به قابلمه اضافه و حرارت را خاموش کنید.
۳. بیسکوئیتها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. کف یک سینی پودر نارگیل بریزید. مایه شیرینی را روی پودر پهن و به آرامی رول کنید.
۴. بعد از یک ساعت رول شیرینی را برش دهید و با پودر پسته شیرینیها را تزئین کنید.
نکته: هویج را پوره نکنید تا بافت آن در شیرینی حفظ شود.
منبع: همشهری
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…
فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…