فراشپز- استفاده از هویج در ترکیب شیرینی و کیک باعث میشود بافت شیرینی نرمتر شود و طعم خوشمزهتری پیدا کند.خیلی راحت میتوانید در خانه شیرینی هویجی موزاییکی درست کنید و برای عصرهای پاییز، یک دسر خوش عطر و طعم داشته باشید.
برای درست کردن شیرینی هویجی موزاییکی نیازی به فر ندارید و در یک ساعت میتوانید این شیرینی خوش رنگ و طعم را در خانه درست کنید.
تعداد نفرات: ۴ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۶۰ دقیقه
هویج: یک کیلو
شکر: یک و نیم کیلو
گردوی خرد شده: یک لیوان
پسته نگینی : نصف لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
بیسکوئیت پتی بور: ۵۰۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل: به مقدار کافی
۱. هویجهای شسته شده و پوست گرفته را ریز رنده کنید و در قابلمه بریزید. شکر را هم به آن اضافه کنید.
۲. وقتی هویج پخت کره را به همراه وانیل، گردو و پسته خرد شده به قابلمه اضافه و حرارت را خاموش کنید.
۳. بیسکوئیتها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. کف یک سینی پودر نارگیل بریزید. مایه شیرینی را روی پودر پهن و به آرامی رول کنید.
۴. بعد از یک ساعت رول شیرینی را برش دهید و با پودر پسته شیرینیها را تزئین کنید.
نکته: هویج را پوره نکنید تا بافت آن در شیرینی حفظ شود.
منبع: همشهری
فراشپز- آیا تا به حال به نوشیدنیای فکر کردهاید که علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار…
فراشپز- برای تجربه تندترین غذای دنیا باید راهی اسکاتلند شد، جایی که «کیسموت کیلر» منتظر…
فراشپز- رول آجیلی شکلاتی را با یک بطری پلاستیکی به راحتی درست کنید: منبع:دلگرم
فراشپز- با این دستورالعمل آسان، بستنی خانگی بدون شکر و فوق العاده خوشمزه را در…
فراشپز- برنج یک غذای اصلی و پایهای در کشورمان ایران است و ما اغلب این…
فراشپز- کاچی شیر نوعی دسر خوشمزه و مقوی است است که به جای آب با…