آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
زنجبیل تازه: یک عدد
آب: ۲ لیوان
۱.آب را بجوشانید. پودر زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۲.زنجبیل تازه را به قطعات کوچک برش دهید و بعد از ۱۰ دقیقه به ترکیب اضافه کنید.
۳. قوری دمنوش را روی کتری یا سماور قرار دهید و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید.
۴. ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا دمنوش به آرامی دم بکشد. میتوانید چند برگ نعناع تازه هم به قوری اضافه کنید.
۵. دمنوش را بدون رد کردن از صافی در فنجان بریزید.
نکته: اگر زنجبیل تازه در دسترس نبود، میتوانید از یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…
فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…
فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…
وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه میخواهید برای ظهر ناهار زرشکپلو با…
فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…
فراشپز- قیمهپلو یکی از نذریهای معمول است که مشابه آن را اردبیلیها هم دارند، البته…