آشپزی

چطور دمنوش زنجبیل و زردچوبه درست کنیم؟

فراشپز- دمنوش‌ها می‌توانند یک انتخاب عالی برای روزهای سرد زمستان باشند، چون هم بدنتان را گرم می‌کنند، هم در تهیه آنها از مواد طبیعی و پرخاصیت استفاده می‌شود. یکی از دمنوش‌های مناسب برای زمستان، دمنوش زنجبیل و زردچوبه است که روش تهیه آن را آموزش داده‌ایم. دمنوش زنجبیل و زردچوبه یک نوشیدنی طبیعی و جایگزینی مناسب برای نوشیدنی‌های مضر با قند مصنوعی محسوب می شود.

نام دمنوش: زنجبیل و زردچوبه

آماده‌سازی‌: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری

زنجبیل تازه: یک عدد

آب: ۲ لیوان

طرز تهیه

۱.آب را بجوشانید. پودر زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۲.زنجبیل تازه را به قطعات کوچک برش دهید و بعد از ۱۰ دقیقه به ترکیب اضافه کنید.

۳. قوری دمنوش را روی کتری یا سماور قرار دهید و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید.

۴. ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا دمنوش به آرامی دم بکشد. می‌توانید چند برگ نعناع تازه هم به قوری اضافه کنید.

۵. دمنوش را بدون رد کردن از صافی در فنجان بریزید.

نکته: اگر زنجبیل تازه در دسترس نبود، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

دمنوش بابونه برای چی خوبه ؟؛ روش تهیه دمنوش بابونه

فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…

13 ساعت ago

همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…

13 ساعت ago

خاص‌ترین پاستای دنیا را با این روش درست کنید

فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…

14 ساعت ago

سالاد ویژه با ترکیب خاص مرغ و انگور

وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه می‌خواهید برای ظهر ناهار زرشک‌پلو با…

14 ساعت ago

همه با این سس عاشق میگو می‌ شوند

فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…

15 ساعت ago

این قیمه با همه قیمه‌هایی که خوردید فرق دارد

فراشپز- قیمه‌پلو یکی از نذری‌های معمول است که مشابه آن را اردبیلی‌ها هم دارند، البته…

16 ساعت ago