آشپزی

چطور دمنوش زنجبیل و زردچوبه درست کنیم؟

فراشپز- دمنوش‌ها می‌توانند یک انتخاب عالی برای روزهای سرد زمستان باشند، چون هم بدنتان را گرم می‌کنند، هم در تهیه آنها از مواد طبیعی و پرخاصیت استفاده می‌شود. یکی از دمنوش‌های مناسب برای زمستان، دمنوش زنجبیل و زردچوبه است که روش تهیه آن را آموزش داده‌ایم. دمنوش زنجبیل و زردچوبه یک نوشیدنی طبیعی و جایگزینی مناسب برای نوشیدنی‌های مضر با قند مصنوعی محسوب می شود.

نام دمنوش: زنجبیل و زردچوبه

آماده‌سازی‌: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری

زنجبیل تازه: یک عدد

آب: ۲ لیوان

طرز تهیه

۱.آب را بجوشانید. پودر زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۲.زنجبیل تازه را به قطعات کوچک برش دهید و بعد از ۱۰ دقیقه به ترکیب اضافه کنید.

۳. قوری دمنوش را روی کتری یا سماور قرار دهید و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید.

۴. ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا دمنوش به آرامی دم بکشد. می‌توانید چند برگ نعناع تازه هم به قوری اضافه کنید.

۵. دمنوش را بدون رد کردن از صافی در فنجان بریزید.

نکته: اگر زنجبیل تازه در دسترس نبود، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

View Comments

  • سلام و وقت بخیر
    بجای یک قاشق غذاخوری زنجبیل ، یک قاشق چایخوری باید اضافه کرد

  • نوشیدن این چای بسیار تلخ و تنده، اگر بدون عسل درست بشه.
    من هر ر‌وز صبح بعد از نوشیدن یک لیوان آب، این دمنوش را درست میکنم
    نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه
    نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
    یک چهارم‌قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
    و دوقاشق مربا خوری عسل
    را همراه با آب ولرم در بک فنجان درست میکنم
    و می نوشتم
    البته اگر با آب داغ ادغام کتید، عسل تبدیل به سم میشه.

    • با عرض سلام و وقت به خیر
      بنده مدتی طولانی است که همین ترکیب فوق را با همین روش نوشته شده البته در شیر پر چرب به جای آب مصرف می کنم.درد زانو هایم تقریبا بهبودی کامل یافته اند. چربی شیر برای حلالیت مواد بهتر است البته اگر معده شما با شیر مشکلی نداشته باشد.
      ضمنا نباید هر روز مصرف شود و بهتر است دو تا سه مرتبه در هفته مصرف شود. سالم و پاینده باشید.

  • به این دمنوش یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا نصف لیمو تازه اضافه کنید و میتوانید یه قاشق عسل طبیعی اصل هم بیفزائید و نوش جان کنید

  • یه قاشق مربا خوری فلفل سیاه که کل هندوستان و جواب میده🤣🤣

  • یه قاشق مربا خوری فلفل سیاه که کل هندوستان و جواب میده🤣🤣

  • مدتی است که یک روز در میان با یک لیوان شیر گرم نصف قاشق چای خوری زرد چوبه و همین مقدار پودر زنجبیل مخلوط ومیخورم ورم ودرد زانویم ازبین رفته وپله ها را راحت تر بالا وپائین می روم ،

Recent Posts

(ویدیو) آموزش درست کردن چوب شور پنیری

فراشپز- یاد بگیرید چگونه چوب شور پنیری خوشمزه و سالم برای بچه ها درست کنید.…

18 دقیقه ago

طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل

فراشپز- رول بیسکویت و کارامل یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و مجلسی است که برای…

1 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه صبحانه رستورانی با نان تست و تخم مرغ

فراشپز- روزتان را با یک صبحانه خوشمزه و آسان شروع کنید! در این دستور به…

2 ساعت ago

دستور پخت چلو مرغ زعفرانی بدون رب گوجه

فراشپز- چلو مرغ یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با…

3 ساعت ago

دستور تهیه شربت توت سیاه؛ شربتی ساده مناسب فصل گرما

فراشپز- شربت توت سیاه همان نوشیدنی خوش طعم و طبیعی است که در گرمای تابستان…

3 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه بستنی یخی موهیتویی، خنک کننده تابستان

فراشپز- بستنی یخی با طعم موهیتو، انتخابی ایده آل برای روزهای گرم سال. از طعم…

4 ساعت ago