فراشپز- در این گرونی گوشت و مرغ بهترین گزینه جایگزین آن سویا میباشد که خیلی خاصیت دارد و شما میتوانید در بیشتر غذاها مثل ماکارونی یا مواد لازانیا و مواد لوبیا پلو استفاده کنید. اما از فواید سویا برای بدن میتوان به نابودن کردن سلولهای سرطانی، قندخون را تنظیم میکند، به یائسگی کمک میکند، استخوانها را مستحکم میکند، خواب را بهبود میبخشد، رنگ پوست را بهتر میکند و سویا اردبیل میتوان گفت بهترین محصول کشاوری تو سطح کشور میباشد.
به دلیل دارا بودن انواع پروتئین و اسید آمینهها و همچنین کمی کلسیم و آهن و بسیار مغذری و انرژی زا میباشد. امروز چطوری سویا را مزه دار کنیم را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
سویا ۱/۲ بسته
پیاز ۲ عدد
عصاره مرغ ۱ عدد
پوره گوجه فرنگی ۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
ابتدا باید سویا را چند بار با آب گرم شیر بشورید و آب اضافه را دور بریزید و بعد برای ۱ ساعت با آب گرم خیس کنید تا دانههای سویا نرم شود سپس از یک صافی رد کنید دقت کنید یکی از نکات مهم این که سویا روغن نبرد در این نکنه میباشد که نباید وقتی در صافی میباشد با دست فشار دهید این کار باعث میشود روغن زیادی مصرف شود.
در ادامه پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز کنید و کمی روغن بریزید و پیا زها را تفت دهید تا سبک و شیشهای شود و بعد سویا را اضافه کنید با تفت دادن زمان دهید تا بوی زخم سویا گرفته شود و زمانی که سویا تغییر رنگ داد و کمی سرخ شد زردچوبه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.
برای این این که سویا مزهی گوشت دهید یک عصاره مرغ پورد کنید و روی مواد بریزید و تفت دهید و در ادامه ادویه کاری و فلفل سیاه و کمی نمک را اضافه کنید و میتوانید در این مرحله از پودر گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید و زمانی که همه مواد آماده شد میتوانید کمی رب اضافه کنید و تفت دهید به همین راحتی سویا شما حاضر شده است نوش جان.
افزودن ادویهها مختلف باعث میشود سویا طعم خوبی به خود بگیرید.
بعضیها سویا را بعد از خیس کردن میجوشند و بعد آبکش میکنند و بسته بندی میکنند.
افزودن عصاره دلخواه است.
اگر میخواهید سویا را بجوشانید و بعد مصرف کنید کمی آبلیمو اضافه بزنید سپس آبکش کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- سرکه، مایعی اسیدی که از تخمیر مواد نشاستهای یا قندی به دست میآید، کاربردهای…
فراشپز- ماه رمضان بهعنوان ماه عبادت و آرامش، فرصتی است برای تجدید قوای جسمی و…
فراشپز- کباب مرغ ترش تا بهای یکی از خوشمزهترین و مجلسیترین غذاهاست که طعم فوق…
فراشپز- «لُگیمات» یا به قول عربها «لُقیمات» و «لیگمات» یکی از دسرهای عربی و یک…
فراشپز- با توجه به ذات آرد گندم، خمیر پیتزایی که با این نوع آرد تهیه…
فراشپز- نان ازبکی، با طرحهای هنری خیرهکننده و طعم منحصربهفردش، یکی از زیباترین و جذابترین…