ریواس: یک کیلوگرم
شکر: یک کیلوگرم
آبلیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
– میتوانید در تهیه شربت ریواس از زعفران نیز استفاده کنید که سبب میشود تا طعم شربت شما لذیذتر و خوشطعمتر شود.
-اگر ریواس شیرین است و دوست دارید تا طعم آن ترش باشد، میتوانید در انتهای کار یک قاشق غذاخوری جوهرلیمو به آن اضافه کنید تا طعم ترشی در آن ایجاد شود.
– اضافه کردن جوهر لیمو علاوه بر این که طعم شربت شما را ترشتر میکند، سبب میشود تا شربت شکرک نزند. حتی به جای آبلیمو میتوانید از جوهر لیمو استفاده کنید.
-برای این که شربت طعم بهتری داشته باشد، بهتر است تا در زمان خرید ریواس به سراغ ریواسهای تازه و جوانتر بروید. در تهیه شربت از قسمتهای ترد، روشن و نازک آن استفاده کنید. قسمتهای تیرهتر ممکن است سبب ایجاد طعم تلخی در شربت شوند.
-اگر دوست داشته باشید تا عطر شربت شما بهتر شود از نعنا یا پونه در تهیه آن استفاده کنید. برای انجام این کار باید نعنا یا پونه باید بهمدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت در شربت قرار دهید و بگذارید بمانند تا عطر خود را به شربت بدهند.
-به هیچوجه از برگهای ریواس در تهیه شربت استفاده نکنید.
-اگر ریواس ترش بود میزان شکر اضافه شده باید یک کیلو و اگر ریواسها طعم شیرینی داشتند، ۸۰۰ گرم شکر نیز کافی خواهد بود.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- کاچی شیر نوعی دسر خوشمزه و مقوی است است که به جای آب با…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: گوشت بره، نمک،…
در این ویدیو سبک جدید از پخت کوفته با دال عدس را خواهید دید:
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی را میبینید که با مواد اولیه شامل: یک…
فراشپز- آلو مسما یکی از غذا هاس اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه…
فراشپز- پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روشهای بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی…