فراشپز- آیا میدانستید تهیه پاستیل در خانه بسیار ساده و راحت است؟ آن هم در این فصل که انار فراوان در دسترس همه است و میتوان در کمتر از یک ساعت پاستیل انار خانگی تهیه کرد. اما چطور؟
تهیه پاستیل انار نیازمند صرف زمان طولانی نیست و مدت زمان آمادهسازی مواد تقریبا 15دقیقه طول میکشد.
تعداد نفرات: 4تا 5نفر
آب انار: 2پیمانه
شکر:یک پیمانه
گلوگز مایع:2/1پیمانه
پودر ژلاتین:2/1پیمانه
رنگ خوراکی قرمز: به میزان دلخواه
1- یک ظرف جادار انتخاب کنید و درون آن گلوکز را با ژلاتین ترکیب کنید. البته بهعنوان جایگزین گلوکز میتوانید از پودر ژله آماده انار نیز استفاده کنید.
2-بعد از ترکیب این دو، نوبت به اضافهکردن آب انار میرسد که را به آرامی هم بزنید تا کاملا مایع شما حل و یکدست شود.
3- مواد را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. هم بزنید تا جایی که مطمئن شوید ژلاتین و گلوکز بهصورت کامل حل شدهاند.
4-بعد از یک ربع مایع پاستیل شما تقریبا آماده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری رنگ خوراکی درون آن بریزید. مواد را هم بزنید تا رنگ آن پخش شود.
5- مایه پاستیل را درون قالب بریزید و اجازه دهید بهمدت ۳۰ دقیقه درون فریزر یا اینکه بهمدت ۳ ساعت درون یخچال بماند تا خود را بگیرد.
نکته: برای تزیین پاستیل انار میتوانید از انار و شکر کمک بگیرید تا زیباتر و خوشمزهتر بهنظر برسد.
منبع: همشهری
فراشپز- لیمو شیرین یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که…
فراشپز- آیا تا به حال طعم بینظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کردهاید؟…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…
فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید برای صبحانه…
فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذاهای ساده و خوشمزه کشور…