آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
سیر: یک حبه
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
تخممرغ: یک عدد
پنیر ورقه ای: ۲ عدد
نان همبرگر: ۲ عدد
زردچوبه، روغن، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱.سینهمرغ را چرخ کنید و پیاز و سیر رندهشده و آب گرفته را به آن اضافه کنید.
۲.تخممرغ، آردسوخاری و ادویهها را به ترکیب مرغ اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
۳.با استفاده از قالب یا ظرفی گرد دایرههای هم اندازه از مواد جدا کنید و بین دایرهها کیسه فریزر بگذارید تا به هم نچسبند.
۴.چیکنبرگرها را ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد استراحت و بافت منسجمی پیدا کند.
۵.دوطرف برگرها را در روغن داغ سرخ کنید و در نان همبرگری قرار دهید.
نکته: مراقب باشید آرد سوخاری زیاد نشود تا چیکنبرگر بافت خشک و سفت پیدا نکند.
منبع: روزنامه همشهری
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…