فراشپز- کدو حلوایی از صیفی جاتی است که با آن می توان انواع و اقسام پخت و پزها را انجام داد. از این صیفی در تهیه غذا،کیک، دسر و … استفاده می شود.
کاکا کدو تنبل یکی انواع کیک هایی است که به سادگی تهیه می شود و در شب های پاییزی در کنار خانواده می توان آن را همراه با صرف چای سرو کرد.
تعداد: ۵ نفر
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۲ ساعت
کدو حلوایی پوره شده: یک پیمانه
آرد گندم: یک پیمانه
تخممرغ:یک عدد
شیر: یک چهارم پیمانه
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین و پودر هل: یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
کدو حلوایی را با پوست خرد کرده و با مقدار کمی آب بپزید.
بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کنید و آن را پوره کنید.
کدوی پخته را با شکر، تخممرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک، ادویهها و بیکینگ پودر مخلوط کنید. مایه بهدست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.
تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.
در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
با استفاده از کاغذ روغنگیر، روغن اضافی کاکاها را بگیرید.
شیرینیها کمی خنک که شدند رویشان را با کنجد، پسته و یا چیپس شکلات تزیین کنید.
نکته: استفاده از شیر باعث لطیفتر شدن شیرینی کاکا میشود و بهجای شیر هم میتوان از ماست استفاده کرد.
منبع: همشهری
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…