آشپزی

چند رنگ غذای طبیعی را با این روش درست کنید

فراشپز- گاهی برای تزیین مواد غذایی نیاز داریم که غذا‌ها را به رنگ‌های مختلف در آوریم. برای این کار از رنگ‌های خوراکی استفاده می‌شود. اما از آن جا که رنگ‌های خوراکی نیز از مواد شیمیایی استفاده شده است، برای سلامت خود و خانواده مان لازم است بتوانیم بعضی رنگ‌ها را به راحتی و با مواد غذایی تازه تهیه کنیم. از جمله این رنگ ها، رنگ قرمز یا صورتی است که از لبو یا چغندر پخته تهیه می‌شود. رنگ زرد از زردچوبه یا زعفران تولید می‌شود. رنگ سبز از اسفناج و رنگ بنفش از زغال اخته تهیه می‌گردد که روش تهیه رنگ‌ها به صورت زیر است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رنگ غذای طبیعی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم رنگ غذای طبیعی

چغندر پخته یک چهارم پیمانه

آب چغندر غلیط ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه نصف قاشق چای خوری

زغال اخته تازه یا یخ زده یک چهارم پیمانه

اسفناج تازه یا یخ زده یک چهارم پیمانه

طرز تهیه رنگ غذای طبیعی

طرز تهیه رنگ غذای طبیعی صورتی

برای تهیه رنگ صورتی، ابتدا لبوی پخته را همراه با آب چغندر غلیظ درون غذا ساز می‌ریزیم و میکس می‌کنیم تا یکدست شود. سپس مواد را از صافی رد می‌کنیم. آبی که از آن خارج می‌شود قرمز است و می‌توان در ظرف در بسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد. با این رنگ و اضافه کردن آن به مواد غذایی، رنگ آن‌ها صورتی می‌شود.

رنگ زرد

برای تهیه رنگ زرد از زردچوبه می‌توان استفاده کرد. یک قابلمه کوچک بر می‌داریم. زردچوبه را با یک چهارم پیمانه آّب مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم. تا ۵ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بر می‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. از صافی رد می‌کنیم و در یک ظرف در بسته تا ۲ هفته می‌توانیم از آن استفاده کنیم. می‌توان برای تهیه رنگ زرد از زعفران دم کرده نیز استفاده نمود.

رنگ بنفش ارغوانی

برای تهیه رنگ بنفش ارغوانی از زغال اخته استفاده می‌کنیم. زغال اخته می‌تواند تازه یا یخ زده باشد. هسته زغال اخته‌ها را در آورده و با ۲ قاشق چای خوری آب درون میکسر می‌ریزیم و میکس می‌کنیم تا یکدست شود. سپس از صافی عبور می‌دهیم. این رنگ را حدود ۲ هفته در ظرف در بسته در یخچال می‌توان نگهداری کرد.

طرز تهیه رنگ غذای طبیعی سبز

برای تهیه رنگ سبز از اسفناج استفاده می‌کنیم. یک تابه بر می‌داریم. حدود یک پیمانه اسفناج تازه یا یخ زده را با ۳ قاشق غذا خوری درون آن می‌ریزیم و روی حرارت ملایم با درب بسته یم گذاریم تا بپزد. سپس آب اضافه آن را دور می‌ریزیم و اسفناج‌ها را درون میکسر یا غذا ساز پوره می‌کینم. سپس صاف می‌کنیم و آب آن را درون یک ظرف دربسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری می‌کنیم.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

6 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

7 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

9 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

10 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

11 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

12 ساعت ago