فراشپز- درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحتتر و سریعتر است؛ اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فنهای خودش را دارد.
برنج خیس خورده: چهار پیمانه
نمک: یک قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره: یک پنجم پیمانه
۱. برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد.
۲. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.
۳. وقتی آب برنج تمام شد، در قابلمه را همراه با دمکنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.
۴. بعد از حدود ۳۰ دقیقه برنج کته آماده است. قبل از سرو مقدار باقی مانده روغن را روی برنج کته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
۵. چون برنج کته آبکشی ندارد، به مقدار نمکی که اضافه میکنید، دقت کنید تا برنج شور نشود. علاوه بر این اگر برنج کته را از قبل خیس کردهاید، یا مایل هستید برنج مقداری دان در بیاید، آب کمتری در قابلمه بریزید.
منبع: ایرنا
فراشپز- حلوا شیر و عسل یکی از حلواهای بسیار خوشمزه و لطیف با شیر است…
فراشپز- کیک هل و گلاب یکی از خوشمزهترین دسرهای ایرانی است که در این مطلب…
فراشپز- یخنی همان آبگوشت شیرازیهاست که طعم بینظیری دارد. مواد لازم برای تهیه یخنی نخود:…
فراشپز- کوفته سبزی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست…
فراشپز- کمتر کسی را میشود دید که به انواع پاستا و ماکارونیها دست رد بزند…
فراشپز- اگر هوس یک غذای محلی کردهاید، دست به کار شوید و شامی گیلانی را…