فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده شده و نیازی به مواد غذایی خاصی ندارد. اگر می خواهید با علت های وا رفتن کوکو سیب زمینی آشنا شوید، این مطلب را مطالعه کنید.
کوکو سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و راحت می باشد، اگر فوت و فن پخت این غذا را به خوبی بلد باشید غذایی بسیار در دسترس و لذیذ خواهید داشت.
کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده شده و نیازی به مواد غذایی خاصی ندارد. کوکو سیب زمینی یک غذای کامل به ویژه برای کودکان محسوب می شود که می توان آن را به عنوان غذایی اصلی و یا پیش غذا میل نمود. این غذا را حتی می توان در مسافرت و پیک نیک نیز به راحتی تهیه کرد. عدم رعایت برخی نکات سبب می شود که این غذای ساده و راحت، بی کیفیت شده و وا برود.
اگر می خواهید با علت های وا رفتن کوکو سیب زمینی آشنا شوید، این بخش را مطالعه کنید.
دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی عبارتند از:
اگر به کوکو سیب زمینی تخم مرغ زیادی بزنید، هنگام سرخ کردن ممکن است که کوکو از هم باز شده و وا برود و روغن زیادی به خود جذب کند.
یکی از علت های دیگر وا رفتن کوکو سیب زمینی در زمان سرخ شدن این است که شما مواد کوکو را تهیه کرده و سریع سرخ می کنید، بهتر است قبل از سرخ کردن مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
وجود مواد غذایی فاقد گلوتن در کوکو سیب زمینی باعث عدم چسبندگی و وا رفتن کوکو می گردد.
آب پیاز خود را بعد از رنده کردن بگیرید، سپس به مواد اضافه نمایید زیرا وجود آب پیاز در کوکو می تواند در زمان سرخ کردن باعث وا رفتن کوکو شود.
کوکوی سیب زمینی به دو روش یکی با سیب زمینی پخته و دیگری با سیب زمینی خام تهیه می شود. برخی اوقات کوکو سیب زمینی پخته وا می رود که دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی پخته عبارتند از:
برای حفظ انسجام مواد کوکو از رنده کردن بپرهیزید و سیب زمینی ها را با استفاده از گوشت کوب یا هر وسیله ای له نمایید زیرا اینگونه کوکو ها در روغن وا می روند.
اضافه کردن برخی مواد مانند مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزی های معطر به مایه کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمی شود زیرا باعث وا رفتن کوکو می شود.
تخم مرغ کوکو سیب زمینی باید اندازه باشد زیرا اگر کم باشد کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و هنگام جابجا کردن می شکند. اگر بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده کنید، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.
ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و وا رفتن آن و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می شود. ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می شود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتیمتر است.
نگرفتن آب پیاز و افزودن تخم مرغ فراوان به کوکو موجب شل شدن مایه کوکو سیب زمینی می شود، زمانی که کوکو سیب زمینی شل شد، به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.
منبع: همشهری
فراشپز- میل به شکر به تدریج از دوران کودکی تا بزرگسالی به یک عادت تبدیل…
فراشپز- ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ساده و خوشمزه خانگی است که همراه…
فراشپز- عدس پلوی گلستانی یکی از انواع خوشمزه عدس پلو است که از ترکب برنج…
فراشپز- یکی از خوراکهای قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت میباشد که شبیه فلافلی است که…
فراشپز- این پلو شبیه رشته پلوی خودمان با کوفته قلقلی است، ولی در ترکیه به…
فراشپز- خوراک عدسی غذایی ساده و مقوی است که با موادی در دسترس و صرف…