سالاد میوه از آن دست گزینههایی است که میتواند مهمانیهای دوستانه و خانوادگی شما را جذاب کرد. حاضران تشویق به خوردن میوه کند و کودکانی که از خوردن میوه فراری هستند را شکار کند.
آب آناناس: یک لیتر
آب لیموی تازه: یک فنجان
شکر: سه قاشق غذاخوری
پوست لیمو یا نارنج رنده شده: یک قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: یک قاشق غذاخوری
میوه هلو یا شلیل شبرنگ : ۳ عدد
توت فرنگی: ۸ عدد
سیب: ۳ عدد
هندوانه: یک چهارم یک هندوانه متوسط
موز: سه عدد
گیلاس: ۳۰۰ گرم
دانه انگور: دو فنجان
آناناس تازه: دو فنجان
سالاد میوه بیش از هر چیزی بستگی به نوع ذائقه شما و وجود مواد اولیه دارد. شما میتوانید بخش زیادی از میوههای فصل را در سالاد میوه باهم دیگر ترکیب کنید. میوههایی مانند کیوی، پرتقال، تشمک و…
اما به دو نکته توجه کنید، نخست ترکیب رنگ میوهها تا ظاهر مناسبی به سالاد شما ببخشد و دوم هم طبع سردی و گرمی میوهها. به طوریکه سعی کنید سردی و گرمی میوهها با یکدیگر خنثی کنید. همچنین استفاده از آب آناناس و آلوورا هم به ترکیب سالاد کمک میکند و هم خنثی کننده سردی میوههاست.
1. در قدم اول میوهها را به قطعههای ریز و هم شکل خرد کنید. همزمان توجه داشته باشید، میوهها را به شکلی قطعه قطعه کنید که در سالاد شما له نشوند و نمای ظاهری خوبی داشته باشند.
2. میوههای خرد شده را کنار بگذارید و در ظرفی بزرگتر یک لیتر آب آناناس را خالی کنید.
3. در این مرحله پوست لیمو یا نارج رنده شده، به همراه آب لیموی تازه و عصاره وانیل را اضافه کنید و کمی آنها را با هم مخلوط کنید.
4. تکههای میوه را اضافه کنید و اجازه دهید سالاد شما یک تا دو ساعت در یخچال بماند و بهتر است روی ظرف یا بپوشانید.
5. سالاد را میتوانید در کاسههای یک نفره با سلیقه خاص خود تزئین کنید و سرو کنید.
1. سعی کنید از چند میوه هم رنگ استفاده نکنید و حتما به ترکیب رنگ میوههای خود توجه کنید.
2. در برخی از دستورها، از خامه نیز به عنوان یک چاشنی در سالاد میوه استفاده میشود. با توجه به چربی بالای خامه، بهتر است از آب میوههای طبیعی به عنوان چاشنی استفاده کنید.
3. آب آلوورا به دلیل بی رنگ بودن، ترکیب خوبی میتواند به سالاد میوه شما به عنوان چاشنی بدهد.
4. در برخی از دستورها، به استفاده از سبزیجاتی مانند نعنا، جعفری و گشنیز هم تاکید شده اما با توجه به ذائقه خود میتوانیم از این سبزیها استفاده کنید.
5. سعی کنید میوهها همگی پوست کنده و هسته گرفته شده باشد. به طوریکه در هنگام سرو، بتوان بدون هیچ زاییدهای سالاد را میل کرد.
منبع: ایرنا
فراشپز- حتما با خواص کلم آشنا هستید. سبزی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و آهن…
فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…
فراشپز- ترشی بادمجان و زرشک یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و لذیذ خانگی است که…
فراشپز- کیک ماست ترکی از انواع کیکهای خوشمزه و مدرن امروزی است که بافت بسیار…
فراشپز- شلغم یکی از مفیدترین سبزیجات برای درمان سرماخوردگی و بالا بردن مقاومت بدن است،…
فراشپز- بادام زمینی در سالهای اخیر جای ویژهای در فرهنگ غذایی ما باز کرده و…