آشپزی

چیکن بندری با قارچ؛ فوری و خوشمزه

فراشپز- غذا‌های ساندویچی جزء دسته غذا‌های بسیار پر طرفدار هستند که شما می‌توانید به سادگی در خانه تهیه کنید و یک ساندویچ خوشمزه و سالم خانگی تهیه کنید. برعکس ساندویچ‌های دیگر چیکن بندری بسیار سالم است، زیرا قرار است از مرغ برای تهیه آن استفاده کنید. اگر دوست دارید یک ساندویچ فوری تهیه کنید که نیازی به پختن مرغ ندارد حتما از سینه مرغ خرد شده استفاده کنید که خیلی سریع تهیه می‌شود و شما می‌توانید مواد را داخل نان باگت بریزید و چیکن بندری خوشمزه را تهیه کنید.

شما می‌توانید چیکن بندری را برای پیک نیک یا دورهمی خود استفاده کنید و به دلخواه مقدار فلفل کم و زیاد کنید. با طرز تهیه ساندویچ چیکن بندری همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ ۱ عدد

پیاز ۲ عدد

فلفل دلمه ۱ عدد

قارچ ۵ عدد

سیب زمینی ۱ عدد

رب ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پولبیبر، پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه چیکن بندری

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید مرغ را تفت دهید برای این کار، سینه مرغ را بشورید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن مایع تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود و بعد سینه مرغ را اضافه کنید و به همراه آن ادویه‌ها افزوده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

مرحله دوم: سرخ کردن سیب زمینی

در همین حال که مرغ در حال پختن می‌باشد، سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و نمک و زردچوبه تفت دهید تا سبک و نرم شود، قارچ‌ها را بشورید و اسلایس کنید و به همراه فلفل دلمه خرد شده به مرغ اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مایه ساندویچ

در ادامه باید سیب زمینی سرخ شده را نیز به مواد مرغی اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد یکدست شود، در این مرحله می‌توانید کمی فلفل قرمز بنا به ذائقه خود اضافه کنید و در انتها رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و کمی آب جوش روی مواد بریزید تا رب رنگ باز کنید.

مرحله چهارم: تهیه چیکن بندری

در ادامه وقتی آب اضافه مواد کشیده شد باید از روی حرارت بردارید و داخل نان ساندویچی بریزید و با خیارشور و گوجه فرنگی میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت چیکن بندری

می توانید به دلخواه به مواد کمی سس کچاب نیز اضافه کنید.

می توانید مقدار سیب زمینی را بیشتر بریزید.

اگر دوست دارید می توانید مرغ را آبپز کنید و بعد ریش ریش کنید و داخل مواد کمی تفت دهید.

اگر دوست دارید می توانید کمی اورگانو یا آویشن نیز به مواد اضافه کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه مرغ پیاز و جعفری؛ خوشمزه‌ترین طعم مرغ

فراشپز- به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس…

31 دقیقه ago

رول کاراملی پای سیب؛ یک بار امتحان کنید

فراشپز- دیدن عکس “رول کاراملی پای سیب” حس خوشمزگی زیاد این پای سیب را به…

59 دقیقه ago

طرز تهیه سالاد پیازچه با سس آلمانی

فراشپز- سالاد پیازچه یک پیش‌غذای معتبر و خوشمزه است که اغلب در مهمانی‌ها و مراسم‌های…

2 ساعت ago

عصاره قلم؛ یک چاشنی خوشمزه برای غذا

فراشپز- عصاره قلم یکی از غنی‌ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد…

2 ساعت ago

طرز تهیه شیرینی دیاموند با طعم پسته

فراشپز- امروز با یک دستور خوشمزه و آسان به سراغ تهیه شیرینی‌های کره‌ای با طعم…

3 ساعت ago

کیک ماست و لیمو، یک عصرانه خوشمزه و معطر بهاری

فراشپز- کیک ماست و لیمو یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که از ترکیب زست…

4 ساعت ago