فراشپز- کاسرول نوعی غذای بینالمللی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب سیب زمینی پخته با کوفته قلقلی، قارچ و پنیر پیتزا تهیه میشود و یک غذای شیک و مجلسی است.
به گزارش فرارو، امروزه غذاهای بینالمللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشتها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شدهاند و در برخی از رستورانها نیز سرو میشوند. در این میان غذاهای فرانسوی در دنیا بسیار مشهور و پرطرفدار هستند. این غذاها برخلاف غذاهای ایرانی خیلی زود آماده میشوند و نیازی به صرف زمان زیاد ندارند. کاسرول یا کسرول یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور فرانسوی و اروپایی است.
این غذا داخل یک ظرف بزرگ و دیواره بلند در فر پخته میشود و به ظرف مخصوصی که کاسرول را در آن میپزند، کسرول دیش میگویند. کاسرولها انواع متنوعی دارند، اما همیشه دارای سه ماده غذایی اصلی یعنی، گوشت یا مرغ و ماهی، یک ترکیب نشاستهای مانند سیب زمینی یا ماکارنی و آرد و البته سبزیجات هستند. کاسترول را با مرغ، کوفته قلقلی، ماهی و سوسیس تهیه میکنند که غذایی بسیار آسان و خوشمزه است. ما در این مطلب میخواهیم طرز تهیه کاسرول با کوفته قلقلی را به شما آموزش بدهیم که یک غذای شیک و مجلسی است. اگر دوست دارید این غذا را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
قارچ: ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۴ عدد
کره: ۳۰ گرم
شیر: نصف استکان
پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن: به میزان لازم
برای درست کردن این غذای خوشمزه و مجلسی اول سیب زمینیها را بشویید و همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا آبپز شوند. حالا باید کوفته قلقلیها را درست کنید. پیاز را پوست و بعد رنده کنید. گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه کنید و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا روی آن بریزید و با دست خوب ورز بدهید و بعد کوفته قلقلی درست کنید. روی کوفتهها را بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس با مقدار کمی روغن کوفتهها را سرخ کنید و کنار بگذارید.
در مرحله بعد سیب زمینیهای آبپز را پوست و بعد پوره کنید. شیر و کره را داخل پوره سیب زمینی بریزید و خوب هم بزنید. حالا پوره سیب زمینی را داخل ظرف پیرکس یا قالب فر بریزید و پوره را کاملا داخل ظرف پهن کنید. کوفته قلقلیهای آماده را داخل ظرف و روی سطح پوره سیب زمینی بچنید.
در مرحله بعد قارچها را خرد کنید و همراه با مقدار کمی کره داخل ماهی تابه بریزید تا آبش کشیده شود. حالا رب گوجه فرنگی را همراه با کمی نمک، زردچوبه و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید یک دقیقه تفت بخورد، سپس این مخلوط را روی کوفته قلقلیها بریزید و پخش کنید. در آخر پنیر پیتزا را روی ظرف کاسترول بریزید و خوب پخش کنید و ظرف را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا کاملا بپزد و پنیر آب شود. موقع خوردن این کاسترول خوشمزه مراقب انگشتانتان باشید، نوش جان.
۱ ـ برای درست کردن کوفته قلقلی برای این غذا بهتر است از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کنید. همچنین میتوانید با سینه مرغ چرخ کرده برای پخت این غذا کوفته قلقلی درست کنید.
۲ ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
۳ ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر ارائه میشود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامینهای گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث میشود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کمتر جذب بدن شوند. از ویژگیهای یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچوجه پس از پخت روغن پس نمیدهد. همیشه برای خوشمزهتر شدن پیتزا، لازانیا و یا هر غذایی که پنیر پیتزا دارد، بهتر است از ترکیب دو یا سه مدل پنیر پیتزا با هم استفاده کنید تا غذا طعم بهتری داشه باشد.
فراشپز- خرمالو میوهای کمچرب و سرشار از قندهای طبیعی است. این میوه منبع انرژی است…
فراشپز- متخصص طب سنتی گفت: توصیه نمیشود در شب یلدا هندوانه خورده شود؛ بلکه بهتر…
فراشپز- سالاد گل کلم و انار یکی از سالادهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که…
فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچهای گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب…
فراشپز- بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است…
فراشپز- ترکیب بادمجان و انار یکی از جذابترین طعمها است. خورشت بادمجان و انار با…