امروزه که اغلب مردم به دنبال لاغری و چربی سوزی هستند، قصد داریم یک سوپ و سالاد لاغری با زردچوبه که بسیار در لاغری موثر می باشد را به شما معرفی کنیم.
به منظور کاهش وزن سه دستور غذای خوش مزه برای لاغری با زردچوبه را چک کنید این دستور العمل های زرد چوبه برای کاهش وزن بسیار مقوی و موثر هستند. جز اصلی آن، کور کومین ، چیزی است که برای بدن مفید است. این کار کمک می کند سموم را دفع کرده و بنابراین وزن اضافی خود را به روش سالم از دست بدهید.
مهم است بدانید غذایی که می خوریم در بدن چگونه عمل می کند. کور کومین ، مستقیما روی کلسترول بد تاثیر می گذارد . با این حال، تاثیرات مثبت خاتمه نمی یابند. با توجه به اثر متقابل آن در بدن کورکومین تری گلیسرید خون را کاهش می دهد در نتیجه به جلوگیری از بسیاری بیماری ها کمک می کند. زمان لذت بردن از این ماده زرد رنگ و کاهش وزن آمده است. خواهید دید مزه ی عالی دارد و به راحتی می توانید به برنامه روتین خود اضافه کنید چون نیازی به زمان آماده سازی ندارند.
سوپ کرم هویج و زردچوبه :
این دستورالعمل یک گزینه عالی برای افرادی است که از التهاب مزمن، ورم مفاصل، و آسیب های مربوط رنج می برند.
ریشه زنجبیل 5گرم
نمک 45گرم
2 عدد هویج متوسط
2عدد پیازچه
زردچوبه 35گرم
نصف فنجان شیر بدون چربی
1ق روغن نارگیل
4فنجان سبزی سوپ
ریشه زنجبیل را بسابید.
ماهی تابه را از قبل روی گرمای کم قرار دهید
زنجبیل و زردچوبه را همراه شیر بدون چربی اضافه کنید.
سبزیجات ( به جز هویج ) را اضافه و بگذارید بجوشد.
کمی گرما را کم کنید و اجازه دهید مواد اولیه بپزد.
پیازها را تکه تکه کنید و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید.
تمام مواد را 10 دقیقه بپزید.
آن را سرو کنید و از آن لذت ببرید.
دومین دستور العمل برای کاهش وزن تنظیم کل سیستم گوارشی است . آن هم چنین سم زدایی کبد را بالا می برد و خاصیت ضد التهابی دارد. اگر عاشق نوشیدنی های گرم مثل چای هستید، قطعا باید چای را با زرد چوبه بنوشید.
1 فنجان آب ( 200 میلی لیتر )
یک قاشق کوچک از پودر زرد چوبه ( 15 گرم )
1 قاشق سوپ خوری عسل یا آب لیمو ( 20 میلی لیتر )
آب را روی گرمای کم حرارت دهید.
سپس پودر زرد چوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
گرما را کم کنید و 15 دقیقه نگه دارید تا بجوشد .
سپس آن را از صافی بگذرانید ، زرد چوبه های اضافی را فشاردهید.
بگذارید حدود 5 دقیقه بماند تا کمی خنک شود .
در نهایت آب لیمو و یا عسل را اضافه کنید تا به آن طعم شیرین دهید.
نصف انار ( 27 گرم )
فنجان کاسنی 1و 1/2
1 عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ ( 50 گرم )
2 فنجان گردو بدون پوست ( 50 گرم )
2 قاشق سوپ خوری آب لیمو ( 60 میلی لیتر )
6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون بکر خانگی ( 90 میلی لیتر )
یک قاشق چای خوری کوچک چای زرد چوبه ( 25 میلی لیتر )
اول، باید تمام مواد را به خوبی بشویید. از لیمو و سرکه برای ضد عفونی کردن استفاده کنید.
زمانی که مواد اولیه آماده شد ، آن ها را در یک ظرف بزرگ ترجیحا شیشه ای قرار دهید،
کاسنی و گوجه فرنگی را خرد کنید.
انار را باز کنید و آن را با گوجه فرنگی و کاسنی مخلوط کنید.
تکه ها را داخل ظرف قرار دهید و فورا دانه ها را اضافه کنید.هم زدن را فراموش نکنید
با مخلوط کردن روغن، لیمو، نمک، فلفل و زرد چوبه، چاشنی را آماده کنید. آب گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید.
سالاد را با دانه های انار و چاشنی زرد چوبه تزیین کنید
در نهایت، اگر دوست دارید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و از آن لذت ببرید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…