آماده سازی: 30 دقیقه
پخت: 20 دقیقه
تعداد : 6 نفر
کدو سبز:۲ عدد
شوید:۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
پودر سوخاری: ۶ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
1. کدوها را رنده کنید. سپس محکم فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
2. تخم مرغ را هم بزنید. سپس شوید خشک را همراه ادویه ها و سیر رنده شده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.
3.مخلوط تخم مرغ را به کدو رنده شده اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه پودر سوخاری را کم کم اضافه کنید و تا مایه منسجم و یکدستی بدست بیاید
4. داخل تابه کمی روغن بریزید و مقداری از مواد را گرد کرده و داخل آن بیندازید تا سرخ شود. در انتها می توانید به دلخواه پنیر ورقه ای قرار دهید و داخل نان همبرگر قرار دهید و سرو کنید.
نکته:می توانید از شوید تازه هم استفاده کنید و بجای سیر پودر سیر به کار ببرید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…