آماده سازی: 30 دقیقه
پخت: 20 دقیقه
تعداد : 6 نفر
کدو سبز:۲ عدد
شوید:۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
پودر سوخاری: ۶ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
1. کدوها را رنده کنید. سپس محکم فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
2. تخم مرغ را هم بزنید. سپس شوید خشک را همراه ادویه ها و سیر رنده شده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.
3.مخلوط تخم مرغ را به کدو رنده شده اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه پودر سوخاری را کم کم اضافه کنید و تا مایه منسجم و یکدستی بدست بیاید
4. داخل تابه کمی روغن بریزید و مقداری از مواد را گرد کرده و داخل آن بیندازید تا سرخ شود. در انتها می توانید به دلخواه پنیر ورقه ای قرار دهید و داخل نان همبرگر قرار دهید و سرو کنید.
نکته:می توانید از شوید تازه هم استفاده کنید و بجای سیر پودر سیر به کار ببرید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست میکنند.“والک پلو”…
فراشپز- ترکیب کوکی با چای یا قهوه از جمله محبوبترین ترکیبهای وعده عصرانه است. کوکیها…
فراشپز- برای خیلی از افراد غذاهای نانی مثل غذاهای برنجی و خورشتی یک غذای کامل…
فراشپز- در این مقاله با بهترین دستور برای تهیه انرژی بار خرما آشنا خواهید شد.…
فراشپز- اگر یک رژیم غذایی خاص را انتخاب کرده باشید، یا بخاطر محدودیتهای پزشکی ناچار…
فراشپز- کیک ساده پایه تمام کیکهاست و با آموختن طرز تهیه کیک بدون فر به…