آشپزی

کرم انبه یک دسر خوشمزه و مجلسی

کرم انبه یک نوع دسر زیبا و خوشمزه است که بر پایه شیر و خامه و میوه تازه تهیه می‌شود. این دسر ژلاتین دارد که باعث بسته شدن دسر می‌شود. انبه یک میوه استوایی شیرین و خوشمزه است که خواص زیادی دارد و برای سلامتی مفید است. طعم انبه در دسر، باعث ایجاد یک دسر خاص و خوشمزه می‌شود. از آن جا که انبه شیرین است می‌توان شکر موجود در مواد لازم را حذف یا کم کرد. این دسر را می‌توان برای مهمانی‌ها تهیه نمود یا به صورت لیوانی و تک نفره تهیه و برای تولد‌ها استفاده کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کرم انبه در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کرم انبه

انبه درشت ۱ عدد

شیر ۳ پیمانه

شکر سه چهارم پیمانه

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

آب نصف پیمانه

وانیل کمی

خامه ۱۵-۰ گرم

طرز تهیه کرم انبه

مرحله اول

برای تهیه کرم انبه در ابتدای کار، ژلاتین را درون یک کاسه کوچک می‌ریزیم. سپس آب سرد را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا به صورت بن ماری حرارت ببیند و حل شود.

مرحله دوم

وقتی ژلاتین حل شد و کامل شفاف شد، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم. درون یک قابلمه، شیر و شکر را می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا شکر در شیر حل شود. از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله خامه را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردیم تا به دمای محیط برسد. در ادامه خامه را کم کم به مواد شیری اضافه می‌کنیم و به همراه وانیل مخلوط می‌کنیم تا با هم به خوبی یک دست شود. انبه را شسته و پوست می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس هسته آن را جدا کرده و درون غذا ساز قرار می‌دهیم تا پوره شود. در ادامه می‌توان آن را با رنده نیز پوره کرد. ژلاتین را به انبه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و به مخلوط شیر اضافه می‌کنیم. بعد از این که کامل مخلوط شد.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط را از صافی رد می‌کنیم. این کار باعث می‌شود پوره یکدست شود و دسر ما زیبا‌تر شود. در ادامه قالب سیلیکونی را برداشته و روی کی بشقاب یا سینی قرار می‌دهیم، سپس مواد کرم را درون آن می‌ریزیم.

مرحله ششم

سپس حدود ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. وقتی دسر به طور کامل بست، کناره‌های دسر را آزاد کرده و قالب را در ظرف مناسب بر می‌گردانیم. سپس با گل‌های خوراکی یا اکیلی خوراکی روی آن را تزیین می‌کنیم.

فراشپز

Recent Posts

غذاهای سریع برای مهمانی‌های ناگهانی

فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کرده‌ایم؛ زمانی که ناگهان تماس می‌گیریم یا پیامی…

5 ساعت ago

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

7 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

8 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

8 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

11 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

12 ساعت ago